Comunitat Valenciana

El DOGV publica el nomenament de Ramon Ferrer com a president de l'AVL per cinc anys més

  • El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat este dilluns el nomenament de Ramon Ferrer com a president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) durant cinc anys més, després d'haver-se imposat per la majoria absoluta dels emesos pels acadèmics de la institució en el ple.
Ramon Ferrer
Ramon Ferrer
AVL
Ramon Ferrer

El ple de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, en la sessió

extraordinària del dia 3 de febrer de 2017, va procedir a l'elecció del president. Ara, tal com marca la llei, un decret el nomena com a nou president.

Ferrer es va comprometre després de ser reelegit president de la institució normativa a potenciar els relacions institucionals amb un clar objectiu de fer visible l'AVL per a augmentar la imatge "d'estabilitat, credibilitat, confiança, prestigi i transparència aconseguida amb molt d'esforç en els últims cinc anys".

Es va referir a les relacions amb el Govern valencià, les universitats, l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, el món educatiu, el sector editorial i amb aquells col·lectius i entitats favorables a la promoció del valencià.

Igualment, es va mostrar partidari de construir ponts de diàleg en la consolidació de les relacions amb l'Institut d'Estudis Catalans i amb altres entitats culturals de l'àmbit lingüístic, "una entesa que permeta una normativa respectuosa amb la diversitat, la qual cosa reforçarà el paper de l'AVL com a referent valencià i consolidarà el seu prestigi".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento