Comunitat Valenciana

Oltra espera que els diners "saquejats" tornen als valencians encara que no s'haja condemnat als exalts càrrecs

  • La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha assegurat este divendres que encara que la sentència pel cas Nóos haja absolt l'exvicealcalde de València Alfonso Grau i els altres exalts càrrecs valencians jutjats, espera que els diners "saquejats" torne als ciutadans de la Comunitat Valenciana.
Mónica Oltra en roda de premsa en imatge d'arxiu
Mónica Oltra en roda de premsa en imatge d'arxiu
Europa Press
Mónica Oltra en roda de premsa en imatge d'arxiu

"El que diuen els jutges no ho vaig a posar en qüestió", ha dit, encara que ha expressat la seua confiança en què els diners "saquejats" torne als valencians perquè "no era poc" sinó que era "el suficient com per a construir un centre de salut".

Sobre este tema, ha manifestat, en la roda de premsa posterior al ple del Consell, que la Justícia s'ha pronunciat sobre un cas "en el qual es va saquejar els diners públics de manera il·legal per a lucre de les persones que han sigut condemnades i que estan vinculades en la part política al PP".

Així, ha subratllat que existix una altra condemna un expresident autonòmic per corrupció -en al·lusió a Jaume Matas-, ha recordat que, respecte a la branca valenciana, el Tribunal Superior de Justícia

de la Comunitat Valenciana va acordar no instruir eixa part i ha considerat que la sentència "obeïx a la instrucció que es va dur a terme a Palma".

"És greu la situació de corrupció política vinculada al PP que hem viscut, on plebeus i aristòcrates ens han saquejat", ha dit, per a afegir que no sap en quins termes es fixen les indemnitzacions en la resolució de l'Audiència de Palma, per la qual cosa desconeix si correspon eixa devolució de diners o no.

En tot cas, confia que "els diners saquejats de la branca valenciana torne a les arques públiques, encara que no s'haja condemnat als polítics que al principi es pensava que podien haver afavorit eixe saqueig" ja que "perquè Urdangarin saquejara les arques públiques, hi havia polítics que li facilitaven el saqueig".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento