Comunitat Valenciana

Carrefour dóna 5.790 euros a Creu Roja per a la compra d'aliments a xiquets en risc d'exclusió

  • Fundació Solidaritat Carrefour ha entregat 5.790 euros a Creu Roja a València destinats a la compra directa d'aliments infantils per a les famílies en risc d'exclusió social amb xiquets a càrrec, segons ha informat la fundació en un comunicat.
Carrefour dóna 5.790 euros a Creu Roja
Carrefour dóna 5.790 euros a Creu Roja
CARREFOUR
Carrefour dóna 5.790 euros a Creu Roja

En concret, esta donació és fruit de les diferents iniciatives socials vinculades a la Volta 2016, engegades per Fundació Solidaritat Carrefour en col·laboració amb Creu Roja Espanyola, a fi d'ajudar a pal·liar les necessitats dels més xiquets en situació de desavantatge social. A l'àmbit nacional la Companyia va donar un total de 104.318 euros que estan sent entregats a les Creu Roja de les localitats per on va discórrer la Volta 2016.

Sobre este tema, el vicepresident de Creu Roja de València, Juanjo Collado, ha assenyalat que estan "molt agraïts" a Carrefour, "no solament per esta aportació, si no per tots els projectes que engega de manera recurrent i que tenen com a finalitat ajudar les famílies en risc d'exclusió social".

Amb esta aportació, ha explicat que des de Creu Roja de València "es podrà donar cobertura a molts xiquets que ara mateix i per falta de recursos tenen dificultat per a accedir a una alimentació adequada", ha assenyalat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento