Comunitat Valenciana

Els resultats preliminars descarten que el cadàver de Cullera siga el del nóvio de la dona trobada morta al desembre

  • Els resultats preliminars realitzats en el cadàver d'un home localitzat en la platja del Dosel de la localitat valenciana de Cullera descarten que siga el del nóvio de la jove brasilera desapareguda en una cala d'Eivissa i que va aparéixer morta en la mateixa platja valenciana el passat mes de desembre.

Segons han apuntat a Europa Press fonts properes a la investigació, les anàlisis dactilars sobre la mà dreta del cos revelen que no és el nóvio de la xica. La Guàrdia Civil continua les investigacions per a determinar qui és el mort i les circumstàncies de la seua mort.

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, va confirmar este passat dimarts la troballa d'un cos en avançat estat de descomposició pel seu temps de permanència en l'aigua, igual que havia succeït amb el cadàver de la xica, i que s'investigava si podia ser el nóvio, que també figura fins al moment com a desaparegut.

El passat mes de desembre es va produir la troballa en una platja de Cullera del cadàver de la dona de nacionalitat brasilera, amb domicili en les Illes Balears, que estava desapareguda des de principis del mes de novembre.

A partir d'eixe moment, es van practicar les proves pertinents per a saber, en primer lloc, qui era eixa persona i es va esbrinar que es tractava d'esta dona la desaparició de la qual s'havia denunciat a Eivissa. La denúncia de la desaparició es dirigia tant contra ella com contra el nóvio, de nacionalitat espanyola i natural de Coslada.

El vehicle de la parella es va trobar en un penya-segat de l'illa eivissenca. Ara, s'ha descartat que este segon cos trobat en la mateixa platja siga el del nóvio.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento