Comunitat Valenciana

Milagrosa Martínez intentarà reunir els 15.000€ per a pagar la fiança perquè no té "res"

  • L'exconsellera de Turisme i expresidenta de les Corts, Milagrosa Martínez, intentarà estos dies reunir els 15.000 euros de fiança que li ha imposat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) per a eludir la presó provisional per la seua condemna en Fitur perquè, segons els seus advocats, en l'actualitat no té "res".

Així ho ha indicat este dimecres en declaracions als mitjans de comunicació l'advocat de l'exconsellera després de la vista celebrada en el tribunal valenciana per a decidir sobre mesures cautelars fins que el Tribunal Suprem (TS) ratifique la sentència de la peça 3 del case Gürtel, relativa als trepijocs en la fira de turisme Fitur.

A la seua eixida del tribunal, se li han efectuat nombroses preguntes a Martínez -condemnada a nou anys de presó-, però únicament s'ha limitat a repetir "no vaig a dir res, no vaig a dir res".

Preguntada pel pagament de la fiança, el seu lletrat ha intervingut i ha afirmat que van a intentar reunir els diners perquè "no té res", ha asseverat, en referència a la condemnada. Disposa fins al dia 20, és a dir, cinc dies, per a efectuar el pagament.

Este lletrat també ha comentat que la vista ha sigut "bastant nova" perquè "normalment" este tipus de compareixences es produïxen "para quan es deté a una persona, no para quan acaba el juí. I més havent-hi un recurs pendent", ha postil·lat.

Per la seua banda, el tècnic de la conselleria, Isaac Vidal, condemnat a set anys de presó per Fitur, ha manifestat en declaracions als periodistes després d'eixir del TSJCV que és "innocent" i ha anunciat el seu recurs davant el Suprem: "Espere que es reconega la meua innocència i estic molt tranquil", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento