Comunitat Valenciana

Els caps de la Gürtel, Correa, Crespo i 'El Bigotes', a presó per risc de fugida

  • El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha ordenat l'ingrés a la presó, en considerar que existix risc de fugida, dels considerats caps de la trama Gürtel -i que han sigut condemnats en la peça 3 de la causa per falsejar contractacions de fira internacional de Turisme Fitur- Francisco Correa, Pablo Crespo i Álvaro Pérez 'El Bigotes'.
Montaje de los cabecillas de la trama Gürtel, Correa, Crespo y El Bigotes
Montaje de los cabecillas de la trama Gürtel, Correa, Crespo y El Bigotes
EUROPA PRESS
Montaje de los cabecillas de la trama Gürtel, Correa, Crespo y El Bigotes

La mesura es pren després que la fiscal Anticorrupció encarregada d'esta peça haja sol·licitat l'ingrés immediat a la presó dels caps de la trama en les compareixences celebrades este dimarts en el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en la qual estaven citats per a resoldre sobre la seua situació processal fins que la sentència de Fitur siga declarada ferma.

El torn de compareixences l'ha obert Francisco Correa, condemnat a 13 anys de presó. El seu advocat ha sol·licitat com a alternativa a l'entrada del seu client a la presó un escrit que certifica que ha demanat el desbloqueig dels seus comptes a Suïssa per a fer front al pagament de les responsabilitats civils de tots els condemnats, segons ha pogut saber Europa Press.

Després li ha arribat el torn al considerat 'número 2' de la trama, Pablo Crespo, condemnat a 13 anys i tres mesos de presó, i posteriorment, a Álvaro Pérez 'El Bigotes', la pena dels quals és de 12 anys i tres mesos de presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento