Comunitat Valenciana

Detingut a Alacant un home que va envestir diversos cotxes de la Guàrdia Civil en un control a València

  • La Policia Nacional ha detingut en Alacant un home que va envestir diversos cotxes de la Guàrdia Civil durant un control a València i que després va aconseguir donar-se a la fugida. La detenció es va efectuar la matinada d'este diumenge i, després s'ha comprovat que l'home estava buscat des de principis d'any per la comissió de diversos delictes de robatoris amb violència i intimidació i robatori amb força.
Diversos agents
Diversos agents
CNP
Diversos agents

En un comunicat, la Comissaria provincial ha detallat que l'arrestat tenia en vigor diverses reclamacions policials i ha relatat que des de la Comissaria de Vila-real (Castelló) el buscaven per ser l'autor d'un robatori amb força. Pel que sembla, va fracturar el cristall d'un vehicle i va sostraure del seu interior una gran quantitat d'efectes de valor. Després de dur a terme el robatori es va pujar en un vehicle sostret i va fugir del lloc.

A més, presumptament dies abans, a València, va dur a terme el robatori d'un vehicle en amenaçar la conductora amb una navalla si no es baixava. Va fugir del lloc fins que va ser sorprès per agents de la Guàrdia Civil, que van intentar sense èxit detindre el conductor, qui durant la seua fugida va atropellar a diversos vehicles policials.

Després de tot açò, es va posar en coneixement de totes la comissaries de la Prefectura Superior de València la identitat del subjecte i l'últim vehicle amb el qual havia sigut vist, també un cotxe sostret.

Així, va ser una patrulla de la Comissaria de Benidorm qui es va adonar de la presència del cotxe i li va donar l'alt, però el conductor es va donar a la fugida i va posar en perill als vianants i vehicles que es trobaven al seu al voltant.

La Policia ha explicat que el dia abans de la seua detenció va dur a terme el seu últim delicte en irrompre en un establiment de comestibles i aprofitar el descuit d'una treballadora del local per a sostraure de l'interior de la seua bossa un sobre amb 1.800 euros en efectiu i les claus del seu vehicle.

Finalment, en la matinada del diumenge l'O.P.R. de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana d'Alacant qui va aconseguir detindre-li durant un control policial.

L'equip compost per quatre agents va sorprendre al detingut passejant a altes hores del matí per la via pública després de ser reconegut per la difusió de la seua imatge a nivell com el fugitiu buscat per la comissió de multitud de delictes a través de la costa mediterrània.

L'arrestat tenia en vigor dos reclamacions policials: una per part de la Comissaria de Districte de València Marítim i una altra per part de la Comissaria de Vila-real, en les quals se li imputaven un delicte de robatori amb força i un altre de robatori amb violència. A més, tenien en vigor per part del jutjat penal número 4 de Múrcia una detenció i ingrés a la presó.

L'home ha passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Alacant. Se li imputen els delictes de robatori amb força en les coses, robatori amb violència i intimidació, furt, atemptat a agent de l'autoritat, robatori furte ús de vehicle, furt i conducció temerària.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento