Comunitat Valenciana

Troben morta a una dona de 75 anys a Xàtiva i detenen al presumpte autor

  • La dona va ser trobada morta en el seu domicili amb colps en la cara i el crani.
  • La Policia investiga la possibilitat del robatori com a hipòtesi de l'homicidi ja que l'habitatge de l'anciana es trobava revolta.
  • En el moment de l'arrest, el detingut presentava diverses excoriacions en el seu cos i taques de sang.
Imagen de la calle de las Santas, en Xàtiva, Valencia.
Imagen de la calle de las Santas, en Xàtiva, Valencia.
GOOGLE STREET VIEW
Imagen de la calle de las Santas, en Xàtiva, Valencia.

Un home de 42 anys ha sigut detingut com a presumpte autor de l'homicidi d'una dona de 75 anys que va ser trobada morta el divendres en el seu domicili de Xàtiva (València) amb colps en la cara i en el crani. El presumpte autor de la mort va ser detingut tres hores després que la Policia Nacional tinguera coneixement dels fets, que van ocórrer sobre les 21.45 hores del divendres, han informat fonts d'aquest cos.

El titular del jutjat d'instrucció número 4 de Xàtiva (València) ha ordenat l'ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança per al detingut i se li imputen els delictes d'agressió sexual i assassinat, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Quan aplegaren els agents al domicili van comprovar que la dona havia mort i que presentava una sèrie de colps en la cara i el crani, possible causa de la defunció, encara que serà l'autòpsia la que determine la causa exacta de la mort, han indicat les fonts.

Al voltant de la una de la matinada es va localitzar al presumpte autor de l'homicidi, un home de 42 anys i nacionalitat espanyola, i el van detindre. En el moment de l'arrest, presentava diverses excoriacions en el seu cos i taques de sang. 

De moment es desconeix si la morta, també de nacionalitat espanyola, i el detingut, que pel que sembla era veí de la població, tenien algun tipus de relació. El detingut es troba en els calabossos de la Policia a l'espera del que es determine després d'avançar la recerca i prestar declaració.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento