Comunitat Valenciana

El Festival Internacional de Migmetratges La Cabina obri convocatòria per a la 10a edició

  • Els films, d'entre 30 a 60 minuts, tindran de termini fins al 31 de maig per a inscriure's a través del lloc web del festival.
  • Se celebrarà del 16 al 26 de novembre, enceta un any de canvis amb l'estrena de nova direcció, càrrec que ara ostenta Sara Mansanet.
  • "S'espera batre el rècord de l'any passat, que va arribar a tindre un total 386 pel·lícules inscrites", asseguren els organitzadors.
Pantalla de cine, cines, butaca, butacas, taquilla, entrada, entradas, película
Pantalla de cine, cines, butaca, butacas, taquilla, entrada, entradas, película
EUROPA PRESS
Pantalla de cine, cines, butaca, butacas, taquilla, entrada, entradas, película

La Cabina-Festival Internacional de Migmetratges de València prepara la seua desena edició i obri convocatòria per a rebre obres que participen en Secció Oficial -dedicada a les pel·lícules de ficció- i Amalgama, per a aquelles cintes de no-ficció i altres llenguatges: documental creatiu, cinema experimental, video-art, videoclip, etc.

Els films, d'entre 30 a 60 minuts, tindran de termini fins al 31 de maig per a inscriure's a través del lloc web del festival (www.lacabina.es), informa el certamen en un comunicat.

La desena edició de la Cabina, que se celebrarà del 16 al 26 de novembre, enceta un any de canvis amb l'estrena de nova direcció, càrrec que ostenta, des de gener d'enguany, la que fins ara havia dirigit la producció del festival: Sara Mansanet.

Any rere any, La Cabina "va consolidant-se com l'únic festival internacional de migmetratges del món i s'espera batre el rècord de l'any passat que va arribar a tindre un total 386 pel·lícules inscrites", auguren els seus impulsors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento