Comunitat Valenciana

València és la cinquena ciutat d'Espanya més cara per a tindre una cita romàntica, segons un estudi

  • Gaudir d'una vetlada romàntica a València costa, de mitjana, 103,26 euros, la qual cosa convertix esta capital en la cinquena més cara del país, segons el lloc web Kelisto.es.
Sant Valentí
Sant Valentí
PIXABAY
Sant Valentí

Per la seua banda, Castelló de la Plana és la desena ciutat més barata del país per a gaudir d'un sopar per a dos, mentre que València ocupa el sisé lloc entre les més cares. València, a més, és la tercera ciutat on resulta més car prendre dos còctels en el bar d'un hotel, amb un import mitjà de 22,69 euros.

Alacant i Castelló de la Plana ocupen el nové i desé lloc, respectivament, en la classificació de ciutats més cares per a comprar dos entrades de cinema, detallen responsables de l'estudi a través d'un comunicat.

Les tres capitals de província de la Comunitat Valenciana figuren entre les quinze més barates per a realitzar un trajecte en taxi de 5 quilòmetres en tarifa nocturna.

DADES NACIONALS

A l'àmbit nacional, Toledo és la capital més cara del país per a un pla en parella, seguida de Madrid (25,81% més), i Saragossa (22,09% més). Per contra, Zamora és la ciutat més barata per a una celebració d'este tipus (-29,33%), al costat de Ciudad Real (-25,47%) i Logronyo (-19,19%)

El cost mitjà d'una cita romàntica a Espanya ascendix a 85,79 euros, dels quals un 57,8% es destina a hoteleria, un 16,4%, a oci; i un 9,6% a transport.

L'anàlisi realitzada per Kelisto.es té en compte les dades de 50 capitals de província espanyoles (exclou Ceuta i Melilla). Per a cadascuna d'elles s'han examinat les xifres d'una cita romàntica tipus, que inclou un sopar per a dos (preu mitjà: 49,60 euros), dos còctels en un hotel de la ciutat (14,35 euros), dos entrades de cinema (14,09 euros) i un trajecte de 5 quilòmetres en taxi amb tarifa nocturna (8,24 euros).

CIUTATS MÉS POBLADES, MÉS CARES

Les ciutats més poblades solen estar entre les més cares, i les menys poblades, entre les més econòmiques. Per exemple, Madrid i Barcelona ocupen el segon i sisé lloc del rànquing, respectivament.

En les deu primeres posicions també apareixen altres ciutats que figuren entre les més poblades del país, com València, Saragossa, Sevilla i Bilbao.

De la mateixa manera, algunes de les capitals més xiquetes del país per nombre d'habitants figuren entre les més econòmiques, com Àvila, Zamora, Ciudad Real, Palència i Pontevedra.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento