Comunitat Valenciana

El Truenorayo Fest underground se celebrarà per primera vegada a València al setembre

  • L'espai cultural Las Naves acollirà l'esdeveniment, que compta amb Kokoshca, CVEEC i Rata Negra com a primers grups confirmats.
  • Este festival tracta de fomentar la trobada entre bandes i professionals que formen part del sector, amb l'objectiu d'impulsar la creativitat.
  • La meta és aconseguir un cartell interessant per al públic i "ser capaços de conjuminar la cultura, la normalització i la visibilitat dels artistes".
L'última edició va acollir al Port de Sagunt bandes emergents
L'última edició va acollir al Port de Sagunt bandes emergents
TRUENORAYO FEST
L'última edició va acollir al Port de Sagunt bandes emergents

El festival de música underground Truenorayo Fest se celebrarà per primera vegada a València el mes de setembre en l'espai cultural Las Naves, amb Kokoshca, CVEEC i Rata Negra com a primers grups confirmats. La quarta edició del certamen, organitzat pel col·lectiu de dones Hits with Tits, també acollirà xarrades per a analitzar la presència de la dona en l'escena musical alternativa.

El Truenorayo Fest arribarà a la capital del Turia durant el cap de setmana del 29 i 30 de setembre amb una "aposta ferma" per la música underground i independent i la il·lustració nacional, baix una perspectiva de gènere i igualtat, segons ha informat Las Naves en un comunicat.

Després de convertir-se en "una de les revelacions" del panorama de festivals i d'haver acumulat diverses nominacions als Premis Fest, l'esdeveniment musical canvia l'escenari del Port de Sagunt, on s'ha celebrat en les últimes edicions, pel de Las Naves de València.

Este festival tracta de fomentar la trobada entre bandes i professionals que formen part del sector, amb l'objectiu d'impulsar la creativitat. Per a açò, comptarà amb una forta presència de la dona sobre l'escenari i celebrarà xarrades-debat sobre l'actualitat musical i a manera de reflexió sobre la perspectiva de gènere en la cultura.

Bandes nacionals i internacionals

Així, tant bandes emergents valencianes com nacionals i internacionals de primer nivell tindran cabuda en el cartell del Truenorayo Fest 2017. De moment, els primers noms confirmats són els de Kokoshca, CVEEC i Rata Negra.

Segons les organitzadores Hits with Tits del Truenorayo Fest, la meta és aconseguir un cartell interessant per al públic i "ser capaços de conjuminar la cultura, la normalització i la visibilitat dels artistes, així com la capacitat de les creadores".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento