Comunitat Valenciana

Podem: "Martínez va ser premiada per Camps amb les Corts per la mateixa gestió per la qual ara és condemnada"

  • El secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana i síndic del grup parlamentari, Antonio Montiel, ha recordat que l'exconsellera de Turisme Milagrosa Martínez va ser premiada amb la presidència de les Corts Valencianes pel llavors president de la Generalitat, Francisco Camps, precisament com a "agraïment per la mateixa gestió per la qual ara la condemnen els tribunals".
La popular, Miragrosa Martínez
La popular, Miragrosa Martínez
Europa Press
La popular, Miragrosa Martínez

Montiel ha realitzat estes manifestacions, en un comunicat, després que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) haja fet hui pública la sentència que condemna Milagrosa Martínez, exconsellera de Turisme i expresidenta de les Corts Valencianes a 9 anys de presó -pels delictes de prevaricació, malversació i suborn passiu- per falsejar contractes de la Fira de Turisme (Fitur) en favor de la trama Gürtel, els capitostos de la qual, Francisco Correa, Pablo Crespo i Álvaro Pérez, El Bigotes han sigut condemnats a 13 anys.

El representant de Podem ha destacat que la sentència posa de manifest la prevaricació, la malversació i el trepijoc de contractes en els anys daurats del PP i ha indicat que la primera sentència de les moltes peces que componen el cas Gürtel "confirma les vergonyes de tota una època".

"Com a tanta gent cridem en els carrers, no eren casos aïllats, era corrupció organitzada des del si del propi PP", ha asseverat.

Així mateix, ha incidit que hui comença el 18 Congrés del PP i ha retret que este partit "no tinga cap intenció de fer autocrítica per la corrupció".

El dirigent de Podem ha destacat la trajectòria de Miraculosa Martínez, alcaldessa de Novelda (Alacant) des de mitjan noranta que va ser promoguda a la Consellera de Turisme i més tard "premiada" amb la Presidència de Les Corts. Segons Montiel, "hui no solament es condemna a presó Milagrosa Martínez, Francisco Correa i un altre corruptes, es condemna l'època daurada del PP de la corrupció sistemàtica que va sacsejar i va empobrir esta comunitat".

ELS VALENCIANS "MEREIXEN RECUPERAR ELS DINERS ROBATS"

El portaveu de Podem ha advertit que a més de la condemna penal "les valencianes i valencians mereixen recuperar els diners que tota esta gent ha robat".

També ha incidit que Podem ha promogut en les Corts la creació de l'Agència de prevenció contra el frau i la corrupció, institució sobre la qual hui ja s'ha obert el termini per a triar director,

"perquè fets així no puguen tornar a repetir-se".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento