Comunitat Valenciana

La Policia rescata una dona de 89 anys que es trobava embolicada en flames en el seu domicili a Mislata

  • Agents de la Policia Nacional han rescatat una dona embolicada en flames del seu domicili a la localitat de Mislata (València) que es trobava cremant. La víctima, de 89 anys, va ser localitzada i rescatada per dos policies que van sufocar el foc que afectava el seu cos amb una manta que hi havia en la pròpia vivenda.
Incendi a Mislata
Incendi a Mislata
POLICÍA NACIONAL
Incendi a Mislata

Els fets van ocórrer sobre les 19.40 hores la vesprada d'ahir dijous, quan diverses patrulles de la Policia Nacional van ser comissionades para es desplaçaren a un habitatge de Mislata en el qual s'havia produït una deflagració.

Una vegada en el lloc, els policies van ser requerits per una persona que va dir tindre claus de la vivenda que estava cremant. En eixe moment, van observar com d'un balcó eixien flames, així com uns cristalls trencats en el sòl probablement de la deflagració.

Ràpidament, van pujar a l'habitatge i amb la clau que els havia facilitat esta persona, van entrar i van veure l'habitatge ple de fum i van anar entrant habitació per habitació per a cercar possibles víctimes, moment en què van escoltar una dona demanar auxili des d'una habitació, per la qual cosa es van dirigir a la mateixa i la van localitzar embolicada totalment en flames. Els policies van sufocar les flames amb una manta sobre la dona i la van traure de l'habitació posant-la fora de perill.

Mentrestant, un altre indicatiu policial va ajudar els veïns que s'acumulaven en l'escala perquè baixaren al carrer i una vegada allí, els van indicar on s'havien de posar per a estar fora de perill, així com van acordonar la zona per a impedir que resultaren ferits a causa que els cristalls queien pel balcó.

La dona va ser traslladada pels servicis sanitaris a l'Hospital La Fe de València. Segons ha detallat el CICU, fins al lloc es va mobilitzar una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l'equip mèdic del qual va assistir la dona per cremades de segon grau en la cara, les mans i en una cama. Posteriorment, va ser traslladada a l'Hospital La Fe de València.

També van acudir dotacions de bombers de Paterna, Torrent, Catarroja i de la capital valenciana, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento