Comunitat Valenciana

Bombers donen per perimetrat l'incendi de Paterna, que encara no està controlat

  • El Consorci Provincial de Bombers de València ha donat per perimetrat l'incendi registrat este dimecres en l'empresa de productes químics Indukern, en el polígon Font del Gerro de Paterna (València), que ha obligat a suspendre les classes en els col·legis propers, tot i que encara no està controlat, segons han informat fonts d'este servici.
Incendi en l'empresa de Paterna
Incendi en l'empresa de Paterna
112 GVA
Incendi en l'empresa de Paterna

Encara que des de l'Ajuntament de la localitat s'havia informat que el foc estava controlat, bombers han precisat que el foc a mitjan matí d'este dimecres estava únicament perimetrat. Com a conseqüència de l'incendi, que està provocant un gran núvol de fum negre, s'ha hagut de tallar la xarxa de clavegueram i el subministrament de gas natural en la zona afectada, en la qual treballen 40 efectius de bombers treballant dels parcs de Paterna, Burjassot, Catarroja, i Torrent.

Segons informa el 112 GVA, Emergències ha demanat a la població que es deixen lliures els accessos per a afavorir els treballs d'extinció i seguir les indicacions de seguretat. Els trens de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana tampoc fan parada en el Polígon.

Com a conseqüència del foc, un treballador de l'empresa de 27 anys ha resultat ferit amb cremades de segon grau, en un 6% del cos, encara que ja ha sigut donat d'alta, segons l'empresa.

Així mateix, les classes s'han suspès en els col·legis pròxims a l'empresa i s'ha tallat al trànsit el túnel de la segona fase de Font del Gerro, segons ha informat l'Ajuntament. S'aconsella a població confinar-se en les seues cases, tancar portes, finestres i sistemes de ventilació externs.

L'incendi s'ha originat, amb una explosió, a les 9.24 hores en esta empresa química, situada en el carrer Ciutat de Barcelona, d'este polígon industrial. A més de bombers, s'han mobilitzat efectius policials i hi ha de manera preventiva una unitat del Samu i una unitat de SVB.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento