Comunitat Valenciana

L'incendi de Paterna causa un ferit i la suspensió de les classes en els col·legis propers

  • El sinistre ha ocorregut poc abans de les 9.30 hores d'aquest dimecres en el polígon Fuente del Jarro de Paterna, en l'àrea metropolitana de València.
  • Un jove de 27 anys ha resultat ferit amb cremades de segon grau degut a l'incendi, que ha provocat un núvol negre de fum visible a diversos quilòmetres.
  • El Centre d'Emergències de la Generalitat aconsella el confinament preventiu de la població propera al lloc de l'incendi. De moment es desconeix l'abast de l'explosió.
Incendi en una nau de productes químics a Paterna
Incendi en una nau de productes químics a Paterna
CNP
Incendi en una nau de productes químics a Paterna

Un incendi i posterior explosió en una empresa química del polígon Fuente del Jarro, a Paterna (València), ha obligat a desallotjar les indústries pròximes a la sinistrada, segons han informat fonts del Centre de Coordinació d'Emergències i del Consorci de Bombers.

El sinistre, qualificat com a incendi industrial, ha ocorregut poc abans de les 9.30 hores d'aquesta dimecres en el carrer de Ciutat de Barcelona i ha produït un núvol negre que és visible a diversos quilòmetres de distància, fins i tot des de la ciutat de València, segons han relatat veïns dels pobles limítrofs.

El Centre d'Emergències de la Generalitat valenciana ha aconsellat el confinament "de manera preventiva" de la població propera a la indústria química on s'ha produït la explosió i l’incendi, un gran polígon industrial situat en l'àrea metropolitana de València.

Un jove de 27 anys ha resultat ferit amb cremades de segon grau en un 6% del cos i s'han hagut de suspendre les classes en els col·legis propers, segons han informat fonts del CICU i de l'Ajuntament.

El jove, que en aquests moments es desconeix si és un dels efectius de Bombers que treballen en la zona o un treballador de l'empresa, ha sigut evacuat a l'Hospital La Fe de València per una unitat de SVB. Com a conseqüència de l'incendi, que està provocant un gran núvol de fum negra, s'han suspès les classes en els col·legis pròxims a l'empresa Indukern i s'ha tallat al tràfic així com el túnel de la segona fase de Fuente del Jarro, segons ha informat l'Ajuntament.

De moment es desconeix l'abast de l'explosió, encara que s'han mobilitzat set unitats dels parcs de bombers dels municipis de Paterna, Burjassot, Torrent i Catarroja, així com ambulàncies del servei d'urgències sanitàries (CICU).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento