Comunitat Valenciana

Detingut un home per donar una palissa a un cadell perquè li mossegava el paper higiènic

  • Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 51 anys acusat de propinar una palissa a un gos de tan sol un com a retret perquè mossegava el paper higiènic. El presumpte autor dels fets tenia llogada una habitació en la vivenda de l'amo del gos i va aprofitar que este es trobava absent del domicili per a realitzar l'agressió, per la qual l'animal es troba en estat molt crític.

Per açò, al detingut se li atribuïx un delicte de maltractament animal, segons ha informat la Comissaria Provincial d'Alacant en un comunicat. Durant la vesprada del passat diumenge, els efectius policials van ser enviats per la Sala 091 a un habitatge, ja que el propietari tenia problemes amb un llogater d'una de les habitacions, ja que este últim havia propinat una palissa al seu gos d'un any.

Recopilada tota la informació, els agents van poder comprovar la veracitat dels fets denunciats pel propietari del domicili i amo del ca.

Quan el propietari de l'habitatge va arribar, va observar com el seu gos, de raça Jack Russell, estava tendit en l'entrada, moribund i sense poder moure's. El llogater, durant l'absència de l'amo de l'animal, li hauria propinat una palissa pel que sembla per a mossegar el paper higiènic, amb el que ho va deixar quasi inconscient.

Una vegada traslladat l'animal al centre veterinari, li van comunicar al seu amo que es trobava en estat molt crític a causa dels múltiples politraumatismes que presentava per diverses parts del seu cos pels colps rebuts.

Davant estos fets, els agents van detindre el sospitós com a presumpte autor d'un delicte de maltractament animal. El detingut ha passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció 4 d'Alacant este dimecres.

RESCAT D'UN ALTRE CADELL

Els investigadors van intervindre en un altre cas de maltractament animal a la fi del mes de gener, en rebre un avís que en la terrassa d'una vivenda d'Alacant es trobava un gos d'escassos mesos tancat sense menjar ni aigua.

L'animal, que es trobava en estat de deshidratació, va ser rescatat amb ajuda dels Bombers i entregat a la Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alacant, que es va fer càrrec de la seua cura i recuperació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento