Comunitat Valenciana

Les universitats proposaran els espais per a fer les proves d'accés amb el requisit de no afectar altres etapes

  • La Comissió gestora que organitza les proves d'accés a la universitat ha determinat que són les universitats valencianes les que han de proposar els espais per a realitzar-les en diferents punts del territori. L'únic requisit per a aprovar estos llocs és que no es dificulte l'activitat escolar d'alumnat d'altres etapes educatives.
Alumnes valencians en la Selectivitat
Alumnes valencians en la Selectivitat
EUROPA PRESS
Alumnes valencians en la Selectivitat

L'administració educativa havia detectat que, en alguns casos, es realitzaven les proves d'accés en instituts on l'alumnat del propi centre es quedava sense classe durant tres dies per a acollir les proves d'accés a la universitat, explica la Conselleria d'Educació a través d'un comunicat.

La comissió gestora de les proves d'accés a la universitat està conformada per l'Administració educativa, representants de les cinc universitats públiques valencianes i representants dels equips directius dels centres educatius.

Este organisme ha determinat que són les universitats valencianes les que proposen espais per a realitzar les proves en diferents punts del territori. L'únic requisit per a aprovar els diferents espais per part de la comissió gestora és que siguen llocs on no es dificulte l'activitat escolar de l'alumnat d'altres etapes educatives.

El secretari autonòmic d'Educació i Investigació, Miguel Soler, ha comentat que "s'ha detectat que fins ara milers d'alumnes d'instituts valencians es quedaven sense classe perquè els seus centres acollien proves d'accés a la universitat". "A estos alumnes -ha prosseguit- cal garantir-los les classes i que les proves no interferisquen en les jornades lectives habituals dels centres educatius que acullen els exàmens. Per tant, les universitats públiques valencianes han de determinar espais per a realitzar les proves que complisquen amb el qual s'ha determinat de forma consensuada per totes les parts".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento