Comunitat Valenciana

S'obri el termini perquè els veïns de València sol·liciten gaudir de les 'mascletaes' des del balcó

  • Des d'este dilluns i fins al pròxim dia 19 de febrer, es podrà participar en el sorteig en la web oficial de l'Ajuntament.
  • Per a inscriure's, els requisits són ser major d'edat i estar empadronat en la ciutat de València.
  • Cada dia se sortejaran un total de 10 lots de dues entrades, 360 en total, que seran personals i intransferibles.
Falleres Presencien La Mascletà Des del Balcó De l'Ajuntament De València.
Falleres Presencien La Mascletà Des del Balcó De l'Ajuntament De València.
EUROPA PRESS
Falleres Presencien La Mascletà Des del Balcó De l'Ajuntament De València.

L'Ajuntament de València ha obert este dilluns el termini perquè els ciutadans empadronats en la ciutat opten a una plaça en el balcó del consistori per a gaudir d'una de les 'mascletaes' que es dispararan entre l'1 al 19 de març. Així mateix, i davant de l'allau de peticions del passat any -18.000-, les places per a la ciutadania en general s'han duplicat.

Així ho ha posat de manifest el regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Pere Fuset, en una roda de premsa en la qual ha destacat que el consistori "torna a obrir les portes" del balcó -amb un aforament per a 195 persones- als seus ciutadans.

Des d'este dilluns, a les 13.30 hores, fins al pròxim dia 19 de febrer, a les 23.59 hores, aquelles persones que ho desitgen, podran entrar en el lloc web de l'Ajuntament i inscriure's en el sorteig per a optar a una plaça del balcó. En total, per a la ciutadania en general se sortejaran 360 entrades.

Per a inscriure's, els requisits són ser major d'edat i estar empadronat en la ciutat de València. Cada participant podrà aconseguir dos entrades per a assistir un dia en concret a veure la 'mascletà'.

Cada dia se sortejaran un total de 10 lots de dues entrades, és a dir, 20 entrades per dia. Es distribuiran per a un dia fix i no es podran canviar. Les entrades seran personals i intransferibles, ha recordat Fuset.

Així mateix, l'Ajuntament guardarà places per a representants de comissions falleres i per a les juntes locals. Respecte als primers, Fuset ha explicat que en total hi haurà 28 representants de la festa fallera cada dia entre l'1 i el 15 de març, és a dir, uns 420 en total. Seran quatre entrades per cada comissió, preferiblement per a falleres majors i presidents. Enguany les comissions convidades seran les que van des de la número 110 -Falla Plaça Lope de Vega- fins a la 207 -Falla Mestre Lope José Carsí-.

Quant als representants de les juntes locals falleres, hi haurà quatre per cadascuna d'elles, i les convidades estes Falles seran les d'Alberic, Alboraia, Alzira, Aldaia, Alfafar, Algemesí, Alginet, Almussafes, Benaguassil, Benetússer i Benifaió.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento