Comunitat Valenciana

Un total de 13 valencians formaran part del Consell General de Ciutadans

  • Van ser triats en la IV Assemblea General que el partit ha celebrat este cap de setmana a Madrid.
  • Apareixen noms com el del delegat territorial de la Comunitat Valenciana, Emilio Argüeso, o els diputats nacionals Vicente Ten i José Cano.
  • El Consell General és el màxim òrgan entre congressos, òrgan de control de la gestió del Comité Executiu i on es deliberen els reglaments del partit.
Assemblea de Ciutadans
Assemblea de Ciutadans
Ciutadans
Assemblea de Ciutadans

Tretze valencians formaran part del Consell General de Ciutadans (Cs), després d'haver sigut triats en la IV Assemblea General que el partit ha celebrat este cap de setmana a Madrid.

Així, en el màxim òrgan entre congressos estaran el delegat territorial de la Comunitat Valenciana, Emilio Argüeso, el subdelegat territorial de la província de València i diputat autonòmic, Juan Córdoba, la subdelegada territorial de la província de Castelló i diputada nacional, Sandra Julià o el senador Luis Crisol.

També figuren els diputats nacionals Vicente Ten i José Cano, les diputades autonòmiques Rosa García, Merche Ventura i María José García, la diputada de la Diputació de València, Mamen Peris, el coordinador autonòmic del partit, Jorge Ibáñez, la portaveu de Cs en l'Ajuntament d'Alacant, Yaneth Giraldo, i el delegat autonòmic de la secretaria de grups institucionals a la Comunitat Valenciana, Jesús Gimeno.

El Consell General és el màxim òrgan entre congressos, òrgan de control de la gestió del Comité Executiu i on es deliberen els reglaments del partit per a les eleccions i s'aproven programes i documents. Es convoca de forma d'ordinària tres vegades a l'any.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento