Comunitat Valenciana

Detingut a Torrevieja el suposat autor d'un homicidi a Moldàvia amb dos ordres de cerca

  • El detingut de 39 anys i nacional d'eixe país està acusat de disparar i donar una palissa fins a la mort a un compatriota en 2015.
  • La detenció es va practicar el dilluns ja que pesaven sobre l'home dos ordres internacionals de detenció emeses per Interpol.
  • El detingut ha sigut traslladat este dimarts fins a l'Audiència Nacional a Madrid, per a ser posat a disposició judicia.
Un control de la Guardia Civil
Un control de la Guardia Civil
GUARDIA CIVIL
Un control de la Guardia Civil

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut un veí de Torrevieja (Alacant) com a presumpte autor d'un homicidi a Moldàvia. El detingut de 39 anys i nacional d'eixe país està acusat de disparar i donar una palissa fins a la mort a un compatriota en 2015. La detenció es va practicar el dilluns ja que pesaven sobre l'home dos ordres internacionals de detenció emeses per Interpol.

La Comandància ha explicat que van ser agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USECIC) els qui van practicar la detenció en la vesprada d'ahir del veí de Torrevieja quan es disposava a viatjar en la línia regular d'autobús d'Alacant a París (França). El vehicle va ser interceptat pels agents en un punt de control en el peatge de l'AP-7, en l'eixida del Campello i en direcció a València.

Van procedir a la identificació dels ocupants del vehicle i, en arribar a l'ara detingut, este va facilitar una identitat falsa. Les dades que va proporcionar van alçar les sospites dels Guàrdies Civils, que li van realitzar un control més exhaustiu de les seues pertinences i li van trobar 3.500 euros en efectiu i la seua documentació real.

En comprovar la seua filiació en la base de dades, van constatar que tenia dos assenyalaments internacionals, dictats per Interpol, un per un delicte de malversació i un altre per un homicidi dolós.

Este últim delicte va tindre lloc al gener de 2015, a Moldàvia, quan el detingut, juntament amb el seu germà, va disparar a un home amb un arma de foc i, abans que este arribara a morir per l'impacte de bala, tots dos li van propinar una brutal palissa que li va causar la mort. Este delicte d'homicidi està penat a Moldàvia amb 15 anys de presó.

El detingut ha sigut traslladat este dimarts fins a l'Audiència Nacional a Madrid, per a ser posat a disposició judicial per estes ordres de detenció internacionals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento