Comunitat Valenciana

L'estand de la Diputació de Castelló en Cevisama reunirà per primera vegada als 17 municipis amb indústria ceràmica

  • L'estand de la Diputació de Castelló a la fira Cevisama possibilitarà que els 17 ajuntaments castellonencs amb indústria ceràmica estiguen presents en este esdeveniment per a "anar tots de la mà i reivindicar per tot el món el talent, esforç innovador i qualitat única de la ceràmica castellonenca, referència internacional i element tractor de l'economia provincial", segons ha apuntat el president de la institució provincial, Javier Moliner.
JAVIER MOLINER
JAVIER MOLINER
EUROPA PRESS
JAVIER MOLINER

Així ho ha destacat Moliner durant la presentació de l'estand oficial que el Govern instal·larà en el cor de Cevisama del 20 al 24 de febrer per a "acudir a la fira amb tota la força que ens dóna ser la terra bressol de la ceràmica i tornar havent multiplicat cada euro invertit i amb noves i millors oportunitats per a cada un dels 17 pobles ací representats", ha dit.

El president provincial, que s'ha reunit amb els responsables polítics dels ajuntaments per donar-los a conèixer un estand que "serà el gran punt de trobada provincial del talent, la innovació, l'art i la força d'este sector líder mundial", ha posat èmfasi en la importància d'"anar de la mà a la gran cita mundial del sector".

"És la primera vegada que hem aconseguits sumar a totes les localitats amb indústria ceràmica empesos pel paper central d'esta Diputació com a cohesionadora del territori, coordinadora supramunicipal i generadora de bones notícies per a la província", ha ressenyat Moliner.

En este sentit, el president de l'administració provincial ha incidit en el compromís de la Diputació amb "el desenvolupament econòmic de la província i els seus 135 municipis". "L'impuls del territori és un dels quatre grans eixos estratègics que guien el dia a dia d'esta diputació i, com succeirà en Cevisama, volem seguir impulsant un dels sectors tractors d'esta terra, ja que serà sinònim de grans notícies econòmiques i laborals", ha afegit.

ESTAND DE LES OPORTUNITATS

Per a això, Moliner ha assenyalat que la Diputació ha dissenyat "l'estand de les oportunitats per al sector ceràmic castellonenc on confluiran la història, el saber fer i les oportunitats de futur i on totes les administracions, sota el paraigua de l'administració provincial, defensarem a ultrança este sector clau per a Castelló i treballarem per a millorar la competitivitat de les seues empreses".

Respecte a l'estand, ha dit que es tracta d'un "excel·lent continent per a rendibilitzar el millor contingut possible com és la ceràmica provincial", el qual tindrà una zona multifuncional per a reunions de treball, presentar novetats i innovacions i "ajudar que este sector líder del qual tan orgullosos ens sentim tots seguisca generant riquesa i millorant a la província la qualitat de vida de la nostra gent".

Els 17 municipis que estaran presents a la fira de la mà del Govern provincial, i que, tal com ha subratllat Moliner, tenen les empreses que lideren el 95% de la producció ceràmica nacional i generen 15.000 llocs de treball directes i 7.000 indirectes, són Almassora, Betxí, Borriana, Cabanes, Castelló, Figueroles, l'Alcora, Llucena, Moncofa, Nules, Onda, Ribesalbes, Sant Joan de Moró, Vall d'Alba, Vilafamés, Vila-real i Xilxes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento