Comunitat Valenciana

Podem critica que el PP "ha confós el públic i el privat" pels presumptes pagaments de defenses de Gürtel

  • El síndic del grup parlamentari Podem-Podem, Antonio Montiel, ha advertit que el PP "ha confós durant anys el públic i el privat" en relació amb el presumpte pagament amb diners públics, per part del grup parlamentari del PP, de les minutes dels advocats de la defensa d'alguns dels seus membres suposadament implicats en la trama Gürtel.
Antonio Montiel en las Corts Valencianes
Antonio Montiel en las Corts Valencianes
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Antonio Montiel en las Corts Valencianes

Montiel ha afirmat en un comunicat que esta informació no li causa sorpresa, "ja va passar una cosa semblant amb l'extresorer de la formació implicat en Gürtel Luis Bárcenas, a qui el partit va pagar la seua defensa legal", ha recordat.

En este sentit, el síndic ha manifestat que "el PP durant anys ha estat confonent el públic i el privat, i utilitzant els recursos públics per a defensar els seus càrrecs imputats per casos de corrupció", ha insistit.

Segons la seua opinió, "esta sensació de suport mutu és el que ha aconseguit moltes vegades mantindre la cohesió i la fidelitat fins i tot amb els qui després s'ha demostrat que eren delinqüents".

El dirigent de Podem ha destacat que "pagar les factures dels advocats del cas Gürtel s'assembla a la situació del SMS de Rajoy a Bárcenas, el de 'Luis, sé fort', perquè és el mateix joc que van practicar amb Bárcenas i sembla que també en la Comunitat amb Ricardo Costa i altres imputats", ha lamentat.

Segons Montiel, este procedir "demostra la utilització del sistema, la falta d'escrúpols i la capacitat de maquinació i engany que tenien els dirigents del que alguns denominen el partit podrit".

Alhora, ha manifestat que les línies roges contra la corrupció que defensa el PP "a mesura que avança la investigació, es desdibuixen" i s'ha mostrat convençut que "des de la rebotiga es donava als imputats la seguretat que no els anava a faltar la cobertura del partit".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento