Comunitat Valenciana

Els ferits per l'agressió d'un alumne en un institut de Villena són donats d'alta

  • ALACANT, 26 (EUROPA PRESS)
Mesas, pupitres de aula de colegio
Mesas, pupitres de aula de colegio
ISTOCK
Mesas, pupitres de aula de colegio

Els alumnes de l'institut d'educació secundària de Villena (Alacant) que han patit ferides d'arma blanca causades presumptament per un altre company del centre han sigut donats d'alta, de la mateixa manera que el mateix autor de l'agressió.

Segons la informació actualitzada del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), en total han sigut finalment sis els ferits per arma blanca -tots de 17 anys i incloent al suposat agressor- i tres d'ells també han hagut de rebre atenció per crisis d'ansietat. A més, una altra xica de 17 anys, un xiquet de 13 i una dona de 54 anys han patit atac d'ansietat.

El part s'ha ampliat després de conèixer-se que, al marge de les persones que han sigut assistides al mateix centre, prèviament a l'arribada dels servicis sanitaris, algunes s'havien desplaçat pels seus propis mitjans o pels de l'institut al Centre de Salut Integrat de Villena.

Així, un xiquet de 17 anys ha patit ferida en braç i crisi d'ansietat; una xiqueta de 17 anys, ferida superficial en cama i crisi d'ansietat; una xiqueta de 17 anys, dues ferides a l'esquena i una altra xica de 17 anys, crisis d'ansietat.

Tots ells -precisa el CICU- han sigut suturats al centre de Salut i donats d'alta, de la mateixa manera que el menor detingut com a presumpte autor de l'agressió -que ha patit danys en els dits d'una mà- i la menor amb ferida oberta a l'esquena que havia sigut traslladada pel Suport Vital Bàsic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento