Comunitat Valenciana

Denuncien un veí de Burjassot que s'anunciava per a acollir animals i els abandonava

  • La Policia Local de Burjassot (València) ha denunciat un veí de 21 anys que s'oferia en pàgines web d'anuncis a tindre en acollida animals, els propietaris dels quals no podien cuidar, a canvi de diners per a després abandonar-los, segons ha informat el cos policial en un comunicat.

Per estos fets, el jove ha sigut denunciat per presumptes delictes d'estafa i abandonament d'animals. A més, esta persona ja havia sigut denunciada pel mateix assumpte en 2014 i, des d'aleshores, tant la Policia Local d'esta població com la de Castelló, zona per la qual també actuava, li estaven fent un seguiment.

El motiu de la denúncia és que hi ha, com a mínim, quatre gossos en parador desconegut, dos a nom del denunciat i altres dos que no tenen xip i que esta persona tenia en el seu domicili i ara es troben en parador desconegut, sobre el que l'individu no ha aportat cap dada aclaridora.

La Policia Local de Burjassot vol alertar la ciutadania de la manera d'actuar del denunciat, a causa dels anuncis que publicava en pàgines web d'anuncis en els quals s'oferia per a acollir animals. Alguns d'estos animals han aparegut abandonats i altres encara no han sigut trobats.

Per tant, la Policia Local d'este municipi vol advertir la ciutadania de no confiar en este tipus d'anuncis, així com d'alertar-los en cas de sospitar d'algun mètode d'actuació semblant al denunciat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento