Comunitat Valenciana

Íñigo Errejón obrirà a Alacant un recorregut per la Comunitat Valenciana per a presentar 'Recuperar la il·lusió'

  • El secretari polític de Podem, Íñigo Errejón, participarà este divendres, 27 de gener, en un acte a Alacant per a presentar el projecte 'Recuperar la il·lusió' davant de la celebració de la pròxima Assemblea Ciutadana Estatal.
Errejón tras la reunión para llegar a un acuerdo para Vistalegre II
Errejón tras la reunión para llegar a un acuerdo para Vistalegre II
EUROPA PRESS
Errejón tras la reunión para llegar a un acuerdo para Vistalegre II

En els pròxims dies els actes es traslladaran a diferents ciutats del territori valencià. Alhora, les persones que donen suport a la proposta de Recuperar la il·lusió participaran en assemblees i debats que s'organitzen des dels municipis amb vista a Vistalegre 2.

A l'acte de demà a Alacant, Errejón rebrà de les conclusions i demandes de les assemblees celebrades a la Comunitat Valenciana. En l'esmentada cita intervindran, a més del secretari polític, representants de la formació domicili a la Comunitat Valenciana, com Àngela Ballester, Antonio Montiel i Llum Quiñonero. L'acte donarà començament a les 19.30 hores, a la seu de CCOO de la capital alacantina, detalla l'organització.

'Recuperar la Il·lusió' comença així a la Comunitat Valenciana la presentació dels seus documents polític, d'igualtat, organitzatiu i ètic, una proposta per a "construir un Podem més democràtic, feminista, popular, patriòtic i plurinacional que no es replegue perquè no és moment de resistència i l'objectiu de la qual siga recuperar la iniciativa política, obrir-se

als quals falten, avançar posicions i ser útil per a la ciutadania des de ja", expliquen els seus impulsors.

L'objectiu de la proposta, incidixen, és "aconseguir una organització política basada en els mateixos principis proposats per al país perquè Podem puga convertir-se en una força de govern i ser alternativa al Partit Popular".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento