Comunitat Valenciana

Rivera espera que a l'abril s'aprove la Llei de mesures urgents per a autònoms "si no hi ha obstacles"

  • El president de Ciutadans (C's), Albert Rivera, ha dit que espera que el mes d'abril vinent "si ningú no hi posa obstacles" al Congrés dels Diputats s'aprove la llei de mesures urgents d'impuls al treball autònom que la seua formació va defensar i que, entre d'altres mesures, recull l'augment de la 'tarifa plana' o el suport a la conciliació.
Rivera (C's) pide al PSOE-A que no anticipe las elecciones
Rivera (C's) pide al PSOE-A que no anticipe las elecciones
EUROPAPRESS
Rivera (C's) pide al PSOE-A que no anticipe las elecciones

Així s'ha pronunciat Rivera, qui ha presentat este dimecres a Sevilla el president d'ATA, Lorenzo Amor, que participa en els esmorzars informatius que organitza Europa Press Andalusia i la Fundació Cajasol en col·laboració amb Atlantic Copper, Orange i Grup Abades.

L'acte ha comptat amb l'assistència del portaveu de C's a Andalusia i president del grup parlamentari, Juan Marín, diputats autonòmics de la formació taronja i càrrecs municipals. Alhora, hi han estat presents el president del PP-A, Juanma Moreno, i el seu número dos, Loles López.

Rivera, que ha dit ser "fill, nét i nebot" d'autònoms, ha assegurat que és un gran honor presentar Lorenzo Amor, un home "valent que parla clar i dialoga", i l'organització del qual representa el 80% dels autònoms, un col·lectiu que s'ha vist molt afectat per la crisi i al qual ja és el moment "de donar-li la mà".

Després d'agrair l'important feina que ha aportat ATA a la Llei de mesures urgents del treball autònom, a través de les seues propostes, el líder de C's ha indicat que sense la seua "col·laboració permanent" esta llei "no hauria estat possible". A més, segons ha destacat, es tracta de la primera llei que C's va defensar durant la seua història al Congrés dels Diputats.

Rivera, que ha insistit que la seua formació ajudarà el col·lectiu dels autònoms, "que ha de saber que ja no estan oblidats", ha explicat algunes de les mesures que es recullen en esta llei i com "canviarà les seues vides". Així, ha indicat que esta normativa pretén acabar amb els recàrrecs i que els autònoms puguen ajornar el pagament de l'IVA i més pagaments.

També ha assenyalat el president de C's l'ampliació de sis mesos a un any de la 'tarifa plana', que suposa que els autònoms paguen 50 euros mensualment en comptes de 300; la flexibilitat per a les altes en la Seguretat Social de 24 o 48 hores; i mesures per a afavorir la conciliació laboral.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento