Comunitat Valenciana

Sanitat obrirà la borsa de treball per a totes les categories professionals el 6 de febrer

  • Per primera vegada se'n va a incorporar el Departament de Salut de La Ribera a l'àmbit de la gestió de les borses de feina temporal.
  • La resolució es publicarà en el lloc web de Sanitat i en ella s'establiran els terminis d'inscripció i de presentació de la documentació.
  • És la primera vegada que es realitza una inscripció d'este tipus per a totes les categories professionals de la borsa de feina temporal de Sanitat.
Suero médico en un hospital.
Suero médico en un hospital.
EUROPA PRESS
Suero médico en un hospital.

La Conselleria de Sanitat publicarà el pròxim 6 de febrer l'obertura d'inscripció de nous aspirants i actualització de mèrits dels candidats ja inscrits en les llistes d'ocupació temporal d'institucions sanitàries per a totes les categories professionals.

A més, com a novetat respecte a les últimes obertures, per primera vegada se'n va a incorporar el Departament de Salut de La Ribera a l'àmbit de la gestió de les borses de feina temporal. Des d'abril del 2003 no s'han realitzat contractacions de personal en este departament a través de les llistes de feina de la Conselleria.

"Donem compliment a la promesa feta a les organitzacions sindicals d'obrir la borsa en el primer trimestre d'enguany i demostrem la nostra clara implicació amb l'ocupació pública", ha assenyalat en un comunicat la consellera del ram, Carmen Montón.

Alhora, es procedeix també a l'obertura de les borses de treball de determinades categories integrades en Salut Pública. Estes borses seran efectives quan s'esgoten els candidats de la vigent borsa de salut pública.

La resolució per la qual es convoca el procediment es publicarà en el lloc web de Sanitat i en ella s'establiran els terminis d'inscripció i de presentació de la documentació. La inscripció es realitzarà de manera telemàtica a través del web de la Conselleria, a l'apartat de Recursos Humans.

És la primera vegada que es realitza una inscripció d'este tipus per a totes les categories professionals que conformen la borsa de feina temporal de la Conselleria de Sanitat. Per a facilitar la tramitació del procediment telemàtic s'establiran punts de suport en les direccions territorials de la Conselleria a Alacant, València i Castelló, així com en la gerència d'Alcoi.

Els requisits previs de la sol·licitud telemàtica són disposar de certificat de la firma electrònica compatible amb l'autoritat de certificació de la Generalitat Valenciana o el DNI electrònic per a tindre accés al sistema i firmar la sol·licitud per via telemàtica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento