Comunitat Valenciana

Kasabian i Liam Gallagher, confirmats per al FIB 2017

  • El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) 2017, que tindrà lloc del 13 al 16 de juliol en la localitat castellonenca, anuncia este dijous noves incorporacions de pes al seu cartell, entre les quals destaquen Kasabian i Liam Gallagher.
Kasabian
Kasabian
FIB
Kasabian

Al costat d'ells, Ride, Bonobo (live), Surfin' Bichos, Blossoms, Slaves, Tyler The Creator i Mourn també formaran part del cartell de certamen, segons ha anuncia el festival.

Estos fitxatges se sumen a Red Hot Chili Peppers, The Weekend i Foals, els tres únics noms prèviament confirmats. Els abonaments per al FIB 2017 ja estan a la venda en fiberfib.com. Pròximament es confirmaran molts més artistes.

Kasabian, la banda de Tom Meighan i Sergio Pizzorno, s'ha convertit en un dels grups de rock "més grans que ha eixit del Regne Unit", subratllen els responsables del festival castellonenc. Després de cinc àlbums d'èxit, el quartet ha vist com el seu últim treball '48:13' ha escalat al més alt de les llistes.

El seu "arrogant" rock amb tints electrònics és perfecte per a sonar en una nit d'estiu del FIB. Des de l'organització s'han mostrat convençuts que arrasaran amb cançons com 'Shoot The Runner', 'Fire', 'Club Foot' i més hits d'una de les bandes més excitants del rock'n'roll de hui.

Per la seua banda, sent la veu d'una generació i tota una estrella del rock, Liam Gallagher, la veu d'Oasis, debutarà en el nostre país presentant les cançons d'un disc en el qual ell porta les regnes de les seues cançons.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento