Comunitat Valenciana

Cinc metges valencians, entre els 50 facultatius espanyols més valorats pels propis doctors en 2016

  • Cinc mèdics de la Comunitat Valenciana -dos d'Alacant i tres de València- s'han situat entre els 50 facultatius espanyols més valorats pels propis doctors en 2016 en el marc del directori mèdic 'Top Doctors'.
Los doctores Jorge Alió, Carlos Guillén, Cristóbal Pérez y Manuel Angoso
Los doctores Jorge Alió, Carlos Guillén, Cristóbal Pérez y Manuel Angoso
TOP DOCTORS
Los doctores Jorge Alió, Carlos Guillén, Cristóbal Pérez y Manuel Angoso

Este dimarts s'ha fet públic el llistat dels 50 doctors espanyols i de les 20 unitats mèdiques mono-especialitat més ben valorades de la medicina privada a Espanya en la seua tercera edició dels Top Doctors Awards.

Es tracta dels especialistes Jorge Alió, oftalmòleg d'Alacant; Cristóbal López, uròleg alacantí i els valencians Carlos Guillén, dermatòleg; Manuel Angoso, nefròleg i José Tatay, neuròleg. Pel que fa als equips mèdics, se situa entre els millors la reproducció assistida de l'IVI.

Jorge Alió destaca en les especialitats de cascades, còrnia, cirurgia refractiva, queratocon, lents intraoculars i glaucoma. És catedràtic de la Facultat de Medicina de la Universitat d'Elx i fa poc va ser nomenat per la revista britànica 'The Ophthalmologist' com el dècim oftalmòleg més rellevant del món.

Va ser pioner en la introducció de la cirurgia refractiva a Espanya, en noves tècniques de trasplantament de còrnia i en tractament de queratocon.

El doctor Cristóbal López López és especialista en Urologia i expert en Uroginecologia i Infertilitat de l'Home. És cap de secció d'Urologia a l'Hospital Universitari de Sant Joan i professor associat de l'Escola d'Infermeria de la Universitat d'Alacant, a més de membre de la Societat Espanyola d'Urologia i de la Societat Valenciana d'Urologia.

Carlos Guillén actualment exercix com a cap de servici de Dermatologia de l'Institut Valencià d'Oncologia. És autor de nombrosos articles científics i ha participat en més de 125 congressos i reunions sobre la seua especialitat.

El doctor Angoso, format i amb una àmplia experiència als Estats Units, té a més una important trajectòria acadèmica i és un dels més grans experts en glomerulonefritis, hipertensió arterial, nefropatia diabètica i trastorns renals.

Per la seua banda, José Tatay és metge especialista en Neurologia. És expert en cefalees, Alzheimer, Parkinson, esclerosi múltiple i la patologia vascular cerebral. Actualment exercix en les seccions de Neurologia dels Hospitals 9 d'Octubre, Virgen del Consuelo i Aguas Vivas.

20 ANYS DE PREMIS

La companyia porta una dècada atorgant estos premis als Estats Units i que van arribar a Espanya en 2014 com a reconeixement a l'excel·lència en la medicina privada del país.

En esta tercera edició, Top Doctors incorpora el rànquing d'unitats mèdiques espanyoles mono-especialitat més valorades. Catalunya se situa com la comunitat autònoma que reunix major nombre d'equips de qualitat, a l'ocupar 14 dels 20 primers llocs. Li seguix Madrid, amb quatre centres; i Oviedo i València, amb un centre cadascun.

Pel que fa als professionals més valorats per comunitats, ho encapçala Madrid (huit doctors), seguida de Catalunya (vuit), Andalusia (sis), Illes Canàries (sis), Comunitat Valenciana (cinc), el País Basc (cinc), Illes Balears (tres), Galícia (tres), Aragó (dos), Múrcia (dos), Navarra (dos). Entre ells hi ha només tres dones.

Entre les especialitats mèdiques més recomanades en medicina privada, destaquen Cardiologia i Dermatologia amb cinc doctors cadascuna, seguides per Traumatologia i Oftalmologia (4 cadascuna) i Cirurgia General (3).

Els seleccionats enguany són valorats pel mateix col·lectiu mèdic, que és el que elegix, a través de les seues recomanacions al llarg de tot l'any, als millors especialistes i a aquells als quals ells confiarien la seua salut o la de la seua família.

El doctor Diego González Rivas (Cirurgia Toràcica) ha estat inclòs en el rànquing per tercer any consecutiu i els doctors Ramón Llull Cerdá (Cirurgia Plàstica), Manuel David Tomás Barberán (Otorinolaringologia), Aurora Guerra Tapia (Dermatologia) i Bernardino Miñana López (Urologia) han obtingut el guardó per segon any consecutiu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento