Comunitat Valenciana

Detingut en Elda per a fer xantatge a la seua exparella amb difondre imatges íntimes si trencava la relació

  • La Policia Nacional ha detingut en Elda (Alacant) un jove de 23 anys per un delicte de violència de gènere i assetjament sexual ja que presumptament va fer xantatge a la seua exparella amb divulgar imatges de contingut sexual si trencava la relació que mantenien. La detenció del jove, d'origen paraguaià, es va produir el passat dia 16, segons ha informat la Comissaria.
Una agente atiende a un mujer en la Comisaría de Elda
Una agente atiende a un mujer en la Comisaría de Elda
CNP
Una agente atiende a un mujer en la Comisaría de Elda

La víctima, una jove de la mateixa nacionalitat, convivia amb el detingut, amb el qual va mantindre una breu relació sentimental fins al mes de desembre passat. El mateix dia que es va portar a terme la detenció, la jove es va presentar a les dependències policials d'Elda a la recerca d'ajuda.

La víctima va comptar als agents que l'arrestat li havia enviat diversos missatges de text en els quals l'amenaçava amb ensenyar als seus familiars i publicitar, a través d'internet, fotos amb "alt grau" de contingut sexual, en les que apareixen tots dos mantenint relacions íntimes, en el cas que no consentira continuar amb les relacions.

Quan els agents de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria d'Elda es van entrevistar a soles amb la jove, esta els va contar que a més havia patit al llarg de la relació insults, vexacions i humiliacions per part de la seua exparella sentimental, en ocasions fins i tot, davant dels seus familiars.

La víctima va sol·licitar una ordre de protecció contra el seu exparella, ja que la situació s'havia convertit en "insostenible" i s'havia agreujat més durant l'últim mes, arribant fins i tot la víctima a haver d'abandonar el domicili.

Per tot això, la Policia va detindre el jove acusat de la comissió d'un delicte d'assetjament sexual i violència de gènere, qui va ser posat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Elda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento