Comunitat Valenciana

Les gairebé 24 hores seguides de neu a Morella deixen 50 cm, 400 alumnes sense classe i accessos tancats

  • Les gairebé 24 hores seguides de neu que estan caient en la localitat castellonenca de Morella, a la comarca dels Ports, han deixat una mica més de 50 centímetres de gruix en este municipi, segons ha informat a Europa Press el seu alcalde, Rhamsés Ripollés.
Imagen de la nieve Morella
Imagen de la nieve Morella
FACEBOOK AYUNTAMIENTO MORELLA
Imagen de la nieve Morella

Alhora, ha indicat que esta intensa nevada ha deixat sense classe els 400 alumnes que estudien al col·legi i a l'institut de la població. Des de l'Ajuntament afegixen que també s'han tancat els ports de muntanya d'accés a la població, el de Torre Miró i Querol.

El responsable municipal ha detallat que a Morella va començar a nevar ahir dijous al voltant del migdia i que este divendres continuava fent-ho cap a les 11.00 hores, de manera que es poden complir les 24 hores de nevada seguida. La neu acumulada ha superat els 50 centímetres d'altura al municipi.

Rhamsés Ripollés ha destacat que l'Ajuntament de Morella recomana a tots els seus veïns i als qui pretenguen desplaçar-se fins a esta població que no facen ús del cotxe i que eviten estos trasllats. Alhora, ha dit que els serveis municipals han fet treballs de neteja per a garantir el camí fins al centre de salut.

Pel que fa als col·legis, l'alcalde ha explicat que ahir dijous es van suspendre les classes al col·legi i l'institut d'educació secundària del municipi, a cadascun dels quals estudien uns 200 alumnes de Morella i d'altres poblacions de la comarca. Alhora, ha apuntat que s'està treballant per a veure de quina manera s'assegura el trasllat a les seues respectives localitats als estudiants que estan en règim d'intern.

Per la seua banda, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a la Comunitat Valenciana ha informat, a través d'un missatge en el seu compte de Twitter, que fins ara, i provisionalment, es pot considerar la nevada de Morella com la més adversa des de la del 4 de febrer de 1993.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento