Comunitat Valenciana

La província de Castelló es fa de dia amb fortes pluges i un mantell de neu de 50 cm

  • El fort temporal que està caient a la Comunitat Valenciana seguix deixant precipitacions generalitzades i persistents i en especial a la província de Castelló, que s'ha fet de dia baix fortes pluges i un mantell de neu de 48 centímetres de gruix a Morella, segons Aemet.

Així, l'observatori de Castelló ha registrat 107.2 l/m2 acumulats en les últimes 24 hores i l'àrea de seguretat de Castelló advertix que la pluja ha causat diverses incidències per talls de via i fallades en semàfors i enllumenat.

D'esta manera, les nevades s'estan concentrant a l'interior de la meitat nord acompanyades en el litoral nord d'intervals de vent fort del nord-est. A més, s'estan produint llamps en l'última hora a la zona de Castelló, així com la zona de Cullera (València) amb molta activitat en mar i alguna descàrrega en zones d'interior.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha reunit a primera hora d'este divendres amb el director general Emergències, José María Ángel, i la consellera d'Habitatge, Maria José Salvador, per a avaluar el dispositiu activat pel temporal.

La Comunitat Valenciana seguix en alerta este divendres per neu, en risc roig a l'interior de Castelló i València, pluges, fenòmens costaners i vent. Així, es preveuen precipitacions generalitzades que podran ser persistents i puntualment forts, sense descartar alguna tempestat tot i que tendiran a remetre al sud d'Alacant a partir de la tarda.

La cota de neu se situarà al voltant de 600-800 metres a Castelló, 800 metres a València i 1000 metres a Alacant. Les temperatures mínimes aniran en ascens i les màximes es mantindran amb pocs canvis, excepte al sud on apujaran. El vent bufarà del nord-est moderat, amb intervals de fort en el litoral nord.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento