Comunitat Valenciana

La jutge arxiva la causa contra una entrenadora de voleibol de la Safor denunciada per corrupció de menors

  • El jutjat d'instrucció número tres de Gandia (València) ha arxivat la causa oberta per corrupció de menors i agressió sexual a una entrenadora de voleibol d'un equip de la comarca perquè considera que, de les actuacions realitzades, no apareix justificada la perpetració del delicte. Per esta raó, en una interlocutòria del passat 9 de gener, acorda el sobreseïment provisional de les actuacions.

La investigació ara sobreseguda va partir de la denúncia dels pares d'una esportista a la qual entrenava interposada a començament de mes. Fonts de la investigació van informar al seu moment que la dona, que va arribar a ser detinguda, es guanyava la confiança de les joves a les quals entrenava i, després, mantenia trobades amb algunes d'elles fora de l'horari habitual i presumptament arribava a mantindre contactes de caràcter sexual.

Segons la investigació, l'entrenadora suposadament els demanava que les trobades es mantingueren en secret i com a recompensa els oferia regals o ser titulars en els partits que jugaven.

Tot i això, segons la jutge, de les investigacions realitzades "no apareix degudament justificada la perpetració del delicte que ha donat motiu a la formació de la causa", per la qual cosa, d'acord amb la Llei d'Enjudiciament Criminal, acorda el sobreseïment provisional de les actuacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento