Comunitat Valenciana

La 10K València Ibercaja 2018 tornarà a obrir l'any de carreres edició amb una desena edició "molt especial"

  • El 10K València Ibercaja 2018 tornarà a obrir el calendari de carreres de l'any 2018 al celebrar-se, com és habitual, el segon cap de setmana del mes de gener, és a dir, el diumenge 14 de gener, segons ha avançat l'organització a través d'un comunicat.
10K Valencia Ibercaja
10K Valencia Ibercaja
10K VALENCIA IBERCAJA
10K Valencia Ibercaja

Sobre esta qüestió, el director de la carrera, Álex Aparicio, ha indicat que el pròxim any serà "més especial" ja que pensen celebraran el desè aniversari de la 10K. "Una desena edició en la qual intentarem seguir innovant, arriscant i buscant el millor tracte possible al corredor, està en el nostre ADN", ha explicat Aparicio.

A més, el repte #LaMitadMásUna cap a la paritat seguirà acompanyant a la carrera, segons les mateixes fonts.

De fet, a un any de la celebració de la carrera, l'organització de la mateixa ja està preparant alguns dels detalls per a celebrar este aniversari. "Volem que siga una edició molt especial, i per a aconseguir-ho, ens hem posat a treballar ja, comença el compte enrere", ha conclòs Aparicio.

El 10K València Ibercaja ha tancat diumenge passat una 9a edició de rècord, gràcies a la marca que va aconseguir l'atleta kenià Nicholas Mboroto Kosimbei (27:52), amb 11.000 arribats a meta i una posada en escena que "no va deixar indiferent a ningú".

VESSANT SOLIDÀRIA

La vessant solidària de l'esdeveniment va aconseguir recaptar 4.947€ per a Mans Unides gràcies als 1.649 participants que van optar per la inscripció solidària de 3 euros, segons les mateixes fonts.

A més, gràcies a la col·laboració dels inscrits al 10Kids, s'ha aconseguit recaptar 642 euros per a la casa Ronald McDonald de Valencia i s'ha recollit, aproximadament, 700 kg de menjar per a la Fundació Projecte Viure de València i Càritas Parroquial de Sant Miquel i Sant Sebastià.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento