Comunitat Valenciana

Tres persones ateses en incendiar-se el matalàs d'un habitatge a Xeraco

  • Tres persones han hagut de ser ateses per inhalació de fum a conseqüència d'un incendi originat el matalàs d'una habitació d'un habitatge unifamiliar de la població valenciana de Xeraco. A l'operatiu per a extingir el foc han intervingut 11 bombers dels parcs de Gandia i Cullera.

Cap a les 05.11 hores s'ha rebut l'avís que s'havia declarat un incendi en un immoble ubicat al número 34 del carrer La Safor de Xeraco. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat, de seguida, dos vehicles autobomba, un vehicle d'altura i el sergent de Gandia, ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

Segons han explicat, el foc s'ha originat en una habitació en calar-se foc el matalàs, per causes no concretades de moment. A l'interior de l'habitatge es trobaven tres persones, que han hagut de ser ateses per inhalació de fum i una d'elles, a més, ha resultat ferida en llançar-se per una finestra de l'habitació, han relatat des del Consorci.

Per la seua banda, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha detallat que a l'habitatge han acudit un Suport Vital Bàsic i una unitat del SAMU, que han atés un home de 35 anys per inhalació de fum i contusió en un turmell; un altre home de 67 i una dona de 64, tots dos per inhalació de fum. Tots han sigut traslladats a l'Hospital de Gandia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento