Un equip del SAMU assistix un part en el domicili d'una dona a Oriola

Un equip del SAMU assistix un part en el domicili d'una dona a Oriola

Un equip del SAMU assistix un part en el domicili d'una dona a Oriola
Un equip del SAMU assistix un part en el domicili d'una dona a Oriola (GVA)
Ampliar
  • Un equip del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) ha atès amb èxit una dona de 37 anys que ha donat a llum a una xiqueta en el seu domicili de la població alacantina d'Oriola.

A les 08.40 hores d'este divendres ha entrat avís al Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) mitjançant el que s'informava que una dona, en un estat de nou mesos de gestació, tenia contraccions cada dos minuts.

Immediatament s'ha desplaçat fins al domicili, situat al carrer Campoamor d'Oriola, una unitat del SAMU. Una vegada en l'habitatge, l'equip mèdic ha assistit el part, després del qual ha nascut una xiqueta, explica el CICU en un comunicat.

Després, tant la mare, de 37 anys, com la menuda han sigut traslladades a l'Hospital de la Vega Baixa d'Oriola, on estan ingressades en planta.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2932856/0/equip-samu-assistix-part-domicili-duna-dona-oriola/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios