Comunitat Valenciana

El jutge admet la querella contra una dona acusada de desitjar la mort d'Adrián, un xiquet malalt que desitja ser torero

  • El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 d'Alzira (València) ha admès a tràmit la querella interposada contra una dona acusada de desitjar la mort d'Adrián, el xiquet valencià malalt de càncer que desitja ser torero, segons ha informat la Fundació del Toro de Lidia, entitat que representa la família del menut.
Adrián Hinojosa, junto a los toreros que participaron en su corrida benéfica
Adrián Hinojosa, junto a los toreros que participaron en su corrida benéfica
FACEBOOK/FESTIVALPARAADRIAN
Adrián Hinojosa, junto a los toreros que participaron en su corrida benéfica

La querellada suposadament va desitjar per les xarxes socials la mort d'Adrián, malalt de càncer, arran del festival taurí que, baix el seu nom, es va celebrar a València a benefici de la Fundació de Oncohematologia Infantil.

Després d'estes manifestacions, el 12 de desembre va tindre un lloc un acte de conciliació previ a querella, i en el mateix la dona no va admetre els fets i no es va penedir. Va mostrar una actitud "poc col·laborativa i esquiva", han apuntat des de la fundació.

Fet l'acte de conciliació sense acord, la fundació, en representació de la família d'Adrián, va interposar la corresponent querella per delicte d'injúries que ha sigut admesa a tràmit i ratificada este divendres.

Segons consta en la resolució judicial, "podent ser els fets denunciats constitutius de delicte d'injúria -injúries greus proferides amb publicitat- i reunint la querella els requisits que establix l'article 277 de la Llei d'Enjudiciament Criminal, procedix la seua admissió a tràmit i la incoació de diligències prèvies".

D'altra banda, complit també sense èxit el tràmit de conciliació amb un altre home que suposadament va injuriar al menor, la família del xiquet s'ha querellat així mateix contra ell pels seus missatges abocats en les xarxes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento