Comunitat Valenciana

Avintia Contrucción aposta per la Comunitat Valenciana amb 8 projectes en desenvolupament i 600 habitatges en execució

  • Avintia Construcción, constructora del Grup Avintia, aposta per la Comunitat Valenciana amb huit projectes en desenvolupament i més de 600 habitatges en execució, després d'inaugurar fa un any les seues oficines a València.

Segons ha informat l'empresa en un comunicat, a València capital està dissenyant o desenvolupant tres projectes. El primer d'ells està situat davant del centre comercial Sorra, al carrer Santa Genoveva Torres, al barri d'Orriols, on la companyia construirà 124 habitatges distribuïts en una torre de 24 altures.

Ubicada en una de les zones amb major demanda de la ciutat pels seus nombrosos serveis, el projecte oferix habitatges exteriors de 2 i 3 dormitoris i comunitat amb piscina i zones enjardinades.

Completen l'oferta a la capital Residencial Tarongina, un projecte de disseny situat a la confluència del carrer Pobla de Farnals amb Salvador Pau en què s'han construiran 16 apartaments i 4 àtics dúplex amb terrassa; i un conjunt residencial en Benicalap Nord compost per 87 habitatges amb terrasses en urbanització tancada amb piscina, pàdel, jocs infantils i zones enjardinades.

A la costa valenciana destaquen dos nous desenvolupaments: un bloc de 195 habitatges turístics moblats i disponibles amb un o dos dormitoris a la platja de Canet de Berenguer, amb dues piscines i zona 'chill out' a la terrassa superior de l'edifici a més de seguretat 24 hores, servei de manteniment i neteja; i d'altra banda el Residencial Tamarindes, un bloc de 114 habitatges situat en primera línia de la platja del Puig.

Compta també amb dos projectes a la província d'Alacant, concretament a la platja de Muchavista del Campello i a la capital. Pel que fa al Residencial Juan de la Cierva, situat a 300 metres de l'àmplia platja de Muchavista i amb grans vistes, Avintia Contrucción entregarà en els primers mesos d'enguany 78 habitatges en una urbanització amb piscina, pista de pàdel, jocs infantils i zones verdes.

En el projecte Mirador de Sant Blas 1, situat a l'Avinguda Cardenal Francisco Álvarez d'Alacant, des de tardor de 2016 la companyia està construint 36 habitatges amb garatges i trasters, i àtics.

Avintia Construcción va nàixer el 2007 i s'ha convertit en un dels pilars clau en l'evolució de Grup Avintia cap a la diversificació com a model de creixement. La seua filosofia es basa "a executar projectes singulars, sempre a l'altura de la màxima exigència social, mercantil i industrial", el que ha permès "diversificar en poc temps aquesta línia de negoci en diferents divisions: residencial, terciari i industrial i infraestructures", ha remarcat la companyia.

Grup Avintia és, a més de constructora, una plataforma de serveis integrals que abraça, gestiona i controla tota la cadena de valor del cicle immobiliari: des del desenvolupament del terra, fins a la gestió immobiliària, passant pel desenvolupament de projectes i construcció, la postvenda i l'entrada en el sector serveis i venda al detall, així com la gestió i explotació hotelera multimarca.

Amb més de 1.560 treballadors, les empreses que componen Grup Avintia són Avintia Construcció, Brick O'Clock, Avintia Empreses, ADI, Adh Hotels i Avora. Alhora, és patrocinador de l'equip Avintia Racing en el Campionat Mundial de Moto GP.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento