Versión impresa

Troben el cos d'un fetus a la xarxa de clavegueram de Salamanca d'unes 24 setmanes de gestació

Troben el cos d'un fetus a la xarxa de clavegueram de Salamanca d'unes 24 setmanes de gestació
Troben el cos d'un fetus a la xarxa de clavegueram de Salamanca d'unes 24 setmanes de gestació (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • La Policia investiga la troballa del cos d'un fetus en un col·lector del clavegueram de Salamanca que tenia entre 24 i 26 setmanes i podria haver sigut fruit d'un avortament espontani, segons les primeres investigacions que maneja la Policia Nacional.

La troballa s'ha produït cap a les 09.00 hores d'este dijous per part d'operaris de l'empresa concessionària d'aigües de l'Ajuntament de Salamanca, que es van acostar fins al lloc dels fets per a netejar l'embús del col·lector, del qual havien avisat els veïns, ha explicat el consistori.

Llavors, a les 9.06 minuts, la Policia Nacional ha rebut l'avís que els treballadors havien trobat al seu interior el cos, concretament a l'avinguda Verge del Cueto del barri El Zurguén de Salamanca.

Alhora, els serveis d'emergència han avisat a Bombers, davant del risc que la corrent a aigua a l'interior arrossegara al fetus, al qual esta mateixa vesprada se li farà l'autòpsia amb l'objectiu també de certificar el que ha passat.

Segons fonts de la Subdelegació del Govern i de la Comissaria Provincial, els agents han començat la investigació i ja busquen dades en consultoris i hospitals, entre d'altres llocs, amb la finalitat de trobar els autors dels fets.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2931761/0/troben-cos-dun-fetus-xarxa-clavegueram-salamanca-dunes-24-setmanes-gestacio/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR