Troben el cos d'un fetus a la xarxa de clavegueram de Salamanca d'unes 24 setmanes de gestació

Troben el cos d'un fetus a la xarxa de clavegueram de Salamanca d'unes 24 setmanes de gestació

Troben el cos d'un fetus a la xarxa de clavegueram de Salamanca d'unes 24 setmanes de gestació
Troben el cos d'un fetus a la xarxa de clavegueram de Salamanca d'unes 24 setmanes de gestació (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • La Policia investiga la troballa del cos d'un fetus en un col·lector del clavegueram de Salamanca que tenia entre 24 i 26 setmanes i podria haver sigut fruit d'un avortament espontani, segons les primeres investigacions que maneja la Policia Nacional.

La troballa s'ha produït cap a les 09.00 hores d'este dijous per part d'operaris de l'empresa concessionària d'aigües de l'Ajuntament de Salamanca, que es van acostar fins al lloc dels fets per a netejar l'embús del col·lector, del qual havien avisat els veïns, ha explicat el consistori.

Llavors, a les 9.06 minuts, la Policia Nacional ha rebut l'avís que els treballadors havien trobat al seu interior el cos, concretament a l'avinguda Verge del Cueto del barri El Zurguén de Salamanca.

Alhora, els serveis d'emergència han avisat a Bombers, davant del risc que la corrent a aigua a l'interior arrossegara al fetus, al qual esta mateixa vesprada se li farà l'autòpsia amb l'objectiu també de certificar el que ha passat.

Segons fonts de la Subdelegació del Govern i de la Comissaria Provincial, els agents han començat la investigació i ja busquen dades en consultoris i hospitals, entre d'altres llocs, amb la finalitat de trobar els autors dels fets.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2931761/0/troben-cos-dun-fetus-xarxa-clavegueram-salamanca-dunes-24-setmanes-gestacio/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios