Comunitat Valenciana

Calcinat una baix que emmagatzemava paper i plàstic de borses de cotilló a Paterna

  • Un baix que emmagatzemava paper i plàstic de borses de cotilló a Paterna ha quedat calcinat en un aparatós incendi que s'ha registrat en la nit d'este dimarts a Paterna (València), segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.
Bajo calcinado en Paterna
Bajo calcinado en Paterna
CONSORCIO DE BOMBEROS
Bajo calcinado en Paterna

El foc va començar per causes que s'estan investigant cap a les 19.23 hores en esta baix de 200 metres quadrats d'un edifici de tres plantes al carrer Aurora, número 2, de Paterna.

L'interior del baix ha quedat totalment calcinat, ja que emmagatzemava una gran quantitat de material de paper i plàstic de borses de cotilló, el que va provocar que les flames es propagaren amb rapidesa, elevara la sensació tèrmica i dificultara l'entrada immediata al local dels bombers.

Malgrat que no hi ha hagut víctimes ni van haver de desallotjar als veïns del mateix edifici, la seua intervenció va durar gairebé tres hores. Així, a l'operatiu van haver d'intervindre 11 efectius dels parcs de bombers de Paterna i Burjassot, a més de dues Bombes Urbanes Pesades (BUP), un vehicle ultra i un cotxe sergent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento