Comunitat Valenciana

Sánchez anuncia que la Diputació d'Alacant destinarà 100.000 euros a sufragar obres en camins danyats pel temporal

  • El president de la Diputació d'Alacant, el popular César Sánchez, ha indicat que la institució destinarà 100.000 euros per a sufragar els costos de les intervencions en camins de la província davant dels danys provocats pel temporal de pluja i vent de mitjan desembre.
El río Xaló o Gorgos a su paso por Xaló
El río Xaló o Gorgos a su paso por Xaló
CEDIDA
El río Xaló o Gorgos a su paso por Xaló

Sánchez ha defensat que la Diputació ha sigut "una institució ràpida" que s'ha situat "al costat dels pobles i dels veïns" afectats i ha al·legat que s'injectaran "de manera immediata" estos 100.000 euros per a "fer front als treballs que ja s'han fet", segons ha informat la Diputació.

A este respecte, ha desgranat que s'ha actuat en la restauració dels camins danyats per les pluges perquè "pogueren tornar a la normalitat". Vials que, segons ha afirmat, utilitzen els veïns per a anar a treballar i fins i tot "els fills de molts veïns per a anar als col·legis".

"Hem actuat amb immediatesa i rapidesa al servici dels ajuntaments i de les persones que viuen en estos pobles", ha declarat i ha puntualitzat que són 56 els municipis afectats per als que la Diputació ha posat a la seua disposició el seu "suport, des del minut un".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento