Comunitat Valenciana

Puig, Oltra i Montiel firmaran dimecres l'ampliació de l'Acord del Botànic

  • El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, la vicepresidenta del Consell i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, i el secretari general de Podem en la Comunitat i síndic en les Corts, Antonio Montiel, firmaran dimecres que ve l'ampliació de l'Acord del Botànic.
Firma del Acord del Botànic
Firma del Acord del Botànic
COMPROMÍS
Firma del Acord del Botànic

En les rodes de premsa posteriors a la Junta de Portaveus de les Corts Valencianes, els síndics de Podem, Antonio Montiel, del PSPV, Manolo Mata, i de Compromís, Fran Ferri, han valorat que s'hagen complit els compromisos pactats i, per tant, se'n vagen a introduir altres nous en l'ampliació de l'acord de govern que es formalitzarà dimecres que ve al jardí Botànic de València.

Tot i això, Montiel considera que a l'Executiu valencià "li falta trobar la velocitat adequada per al desenvolupament dels compromisos". En esta línia, ha destacat que fins ara hi ha hagut una "certa sequera" en la presa de decisions del Consell, així com algunes "inèrcies del passat".

Segons la seua opinió, "el Govern té una oportunitat molt gran en estos primers mesos de l'any per a donar una empenta a la seua gestió", i ha manifestat que 2017 ha de ser "l'any decisiu de la legislatura", en què cal fer "una reflexió del futur que volem per a la Comunitat Valenciana".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento