Comunitat Valenciana

Les grans superfícies esperen un milió de visitants diumenge a l'arrancada de les rebaixes

  • La jornada pot convertir-se en el millor dia de venda de tot el període de rebaixes en els deu últims anys, pronostica Anged.
  • El període de rebaixes de gener "pot fer que el comerç valencià torne a xifres de vendes desconegudes des de 2006", segons l'entitat.
  • Les grans superfícies valoren positivament el resultat obtingut amb la campanya de Nadal i reis.
Rebaja, rebajas, consumo, precio, precios, IPC, ropa
Rebaja, rebajas, consumo, precio, precios, IPC, ropa
EUROPA PRESS
Rebaja, rebajas, consumo, precio, precios, IPC, ropa

Les grans superfícies esperen un milió de visitants diumenge, que auguren que pot convertir-se en el millor dia de venda del període de rebaixes en els deu últims anys, segons les previsions de l'Associació Nacional Grans d'Empreses de Distribució (Anged).

Anged ha destacat que la campanya de Nadal i Reis han sigut "molt positives" en les grans superfícies valencianes i han pogut recuperar els nivells de vendes d'abans de la crisi. Ara la campanya del conegut com a període de rebaixes de gener "pot fer que el comerç valencià torne a xifres de vendes desconegudes des de 2006".

"L'èxit de les obertures dominicals és irrefutable. Les nostres botigues el desembre han batut records de visites i els diumenges que hem obert ja estan dins dels deu dies de més venda de l'any 2016, donant feina a més de 2.000 valencians i valencianes durant esta campanya", ha explicat el portaveu d'Anged a la Comunitat Valenciana, Carlos Alfonso.

En aquesta campanya de Rebaixes Anged espera que el tèxtil d'hivern comence a tindre una "gran demanda" davant de la baixada de les temperatures i els descomptes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento