Comunitat Valenciana

El PSPV adverteix al PP que no taparà els seus casos amb denúncies "estrafolàries"

  • El socialista Pablo Seguí assegura que els dirigents populars en la institució "han batut el rècord del temps d'arxiu d'una denúncia per part d'un fiscal".
  • "El PP no podrà ocultar que el 25% del seu grup a la Diputació té causes penals pendents i que Contelles no ha explicat quina relació guarda amb Púnica", assenyalen.
  • "Quan es va conèixer la denúncia ja els vam advertir que tot anava a quedar en res, com així ha sigut, perquè no hi havia res", ha declarat en un comunicat.
El presidente de la Diputación, Jorge Rodríguez, y el diputado Pablo Seguí
El presidente de la Diputación, Jorge Rodríguez, y el diputado Pablo Seguí
RAQUEL ABULAILA/DIPUTACIÓN
El presidente de la Diputación, Jorge Rodríguez, y el diputado Pablo Seguí

El portaveu socialista a la Diputació de València, Pablo Seguí, ha advertit aquest dimecres al PP que no taparà els seus "múltiples casos de corrupció" amb denúncies "estrafolàries" com la que va portar la formació popular a la corporació provincial davant de la Fiscalia per presumptes irregularitats en l'empresa pública Divalterra, substituta d'Imelsa. El ministeri públic, després d'obrir diligències d'investigació, les acaba d'arxivar.

"Si els populars hagueren actuat amb la transparència i la dignitat amb la qual s'està gestionant actualment l'empresa pública, segur que no s'haguera produït la detenció de la cúpula del PP a la Diputació de València com si d'una organització criminal es tractara i les valencianes i valencians no haguérem sentit tanta vergonya dels nostres dirigents polítics", ha afegit en un comunicat.

Seguí ha assegurat que els dirigents populars en la institució "han batut el rècord del temps d'arxiu d'una denúncia per part d'un fiscal". "No havia res; cauen en el ridícul més espantós", ha dit, per a qualificar l'arxiu de la denúncia com "nou fracàs polític i penal" de la portaveu popular a la Diputació de València, María Carmen Contelles, i del diputat Rafael Soler, membre del consell de l'empresa pública pel PP i exgerent d'Imelsa.

Per a Seguí, la seua "obsessió per trobar un nou ionqui dels diners els està fent presentar denúncies sense fonament i caure en el ridícul més espantós". Segons la seua opinió, l''únic que han aconseguit Contelles i Soler és establir un nou rècord: el del temps d'arxiu d'una denúncia per part d'un fiscal".

"Com seria la denúncia?", s'ha preguntat, i ha advertit que "per moltes cortines de fum que vullguen llançar, el PP no podrà ocultar que el 25% del seu grup a la Diputació té causes penals pendents i que Contelles encara no ha explicat quina relació guarda amb el Cas Púnica".

Seguí ha manifestat que Soler, "en lloc d'enredar en la Fiscalia, hauria d'aclarir la seua gestió en Imelsa, que el seu partit va convertir en un instrument de corrupció massiva". "Quan es va conèixer la denúncia ja els vam advertir que tot anava a quedar en res, com així ha sigut, perquè no hi havia res", ha insistit.

Per als socialistes, la portaveu del PP "hauria de ser la primera a demanar perdó per casos com Taula o Púnica, del qual ella no és aliena, en lloc d'estar obsessionada amb trobar un ionqui dels diners com a parapet als seus casos de presumpta corrupció".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento