Comunitat Valenciana

La Policia investiga la troballa d'una granada de mà al voltant d'un col·legi d'Alacant

  • Fou localitzada el dilluns per una dona que es trobava passejant el seu gos per la zona.
  • Estava en un estat "molt deteriorat" i li faltava l'anella i la palanca de seguretat.
  • Ha quedat dipositada en les instal·lacions del Grup de Desactivació d'Explosius de la Policia Nacional per a la seua posterior destrucció.
Granada hallada cerca de un colegio de Alicante
Granada hallada cerca de un colegio de Alicante
CNP
Granada hallada cerca de un colegio de Alicante

La Policia Nacional investiga la troballa d'una granada de mà molt deteriorada, que ha sigut localitzada prop d'un col·legi d'Alacant per una dona que es trobava passejant el seu gos, segons ha informat la Comissaria provincial en un comunicat.

La troballa es va produir cap a les 19.00 hores del dilluns per una dona que es trobava passejant al seu gos pels voltants d'un col·legi de la ciutat d'Alacant, que va alertar la Sala 091 que havia localitzat el que semblava ser una granada de mà.

Els agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana van acordonar immediatament la zona i van prendre les primeres mesures de seguretat habituals en estos casos. Els Tècnics Especialistes en Desactivació d'Artefactes Explosius (Tedax) van comprovar que efectivament es tractava d'una granada de mà real, d'origen polonès, que estava entre matolls, en un estat "molt deteriorat" i li faltava l'anella i la palanca de seguretat.

Una vegada comprovat el seu estat, els Tedax van procedir a assegurar-la i retirar-la del lloc per a la seua posterior destrucció, tenint en compte que existia un "elevat risc" en la seua manipulació, emmagatzematge i transport. L'artefacte explosiu ha quedat dipositat en les instal·lacions del Grup de Desactivació d'Explosius de la Policia Nacional d'Alacant per a la seua posterior destrucció.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento