Comunitat Valenciana

Detingut un home per pegar la seua mare en el domicili familiar del Grao de Castelló

  • Agents de la Policia Local de Castelló han detingut un home de 35 anys per un presumpte delicte de violència domèstica ja que suposadament va agredir la seua mare, de 71, en el domicili familiar situat al Grao, segons ha informat este cos de seguretat en un comunicat.
Detenido un hombre en Castellón por pegar a su madre
Detenido un hombre en Castellón por pegar a su madre
POLICÍA CASTELLÓN
Detenido un hombre en Castellón por pegar a su madre

Els fets es van produir cap a les 09.30 hores de dilluns quan la Sala de Seguretat i Emergències 092 va rebre la telefonada d'un home "molt nerviós" que assegurava que estava escoltant com en un domicili del carrer Serrano Lloberas una dona demanava auxili i indicava que li estaven pegant.

Fins al lloc es va traslladar una patrulla de la Policia Local del Grup d'Intervenció de Proximitat, els agents de la qual en arribar a l'habitatge van trobar a l'entrada una dona de 71 anys amb un fort cop en el pòmul esquerre.

La persona, que estava "molt nerviosa", va assegurar als policies que ella i el seu fill acabaven de mantindre una forta discussió en la qual el seu descendent, que patix una malaltia mental, s'havia posat "molt agressiu" i li havia pegat diversos cops de puny a la cara. Els agents, després de tranquil·litzar i auxiliar la víctima, van entrar a la casa i van trobar en una de les habitacions de l'habitatge el presumpte agressor "molt alterat".

Segons la Policia, l'home els va relatar que havia discutit amb la seua mare i que ell li havia pegat "diverses vegades" per un tema econòmic. Davant d'estos els agents el van detindre per un presumpte delicte de violència domèstica.

Una altra patrulla de la Policia Local de Castelló va traslladar la víctima fins al centre mèdic del Grao perquè la curaren les lesions que presentava i després els agents li van indicar els passos a seguir per a denunciar els fets.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento