Comunitat Valenciana

La Generalitat restablix el servici d'autobús de Relleu i Aigües amb El Campello i Alacant

  • La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha restablit, este dilluns, el servici de transport públic d'autobús de les poblacions de Relleu i Aigües amb El Campello i Alacant.

El restabliment, segons un comunicat de la Generalitat, s'ha efectuat després de l'adjudicació del servici a un nou operador, i després de la renúncia a seguir de l'anterior adjudicatari.

Així, des d'este dilluns el servici de transport per carretera correspon a Llorente Bus, del grup Avanza, i que enllaçarà les localitats de Relleu i Aigües amb El Campello i Alacant. El Grup Avanza presta els seus servicis entre les poblacions de Relleu i Benidorm.

Esta actuació s'emmarca en les mesures de caràcter provisional que la Conselleria està adoptant per a millorar els actuals servicis de transport amb la finalitat d'aconseguir "la completa modernització de l'actual xarxa de transport de viatgers per carretera, mitjançant la definició d'un nou mapa concessional que garantisca l'exercici del dret a lliure mobilitat de tots els ciutadans, de manera eficient i amb alt nivell de qualitat", segons la Generalitat.

En este sentit, el director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha destacat que, tot i la renúncia de l'anterior concessionari, "s'ha pogut mantindre un servici que connecta al voltant de 2.500 ciutadans de les poblacions de Relleu i Aigües amb l'àrea metropolitana d'Alacant".

Segons ha concretat, "amb la posada en marxa d'esta línia, des de la Conselleria donem resposta immediata a una reivindicació d'estos municipis, que es veien abocats a quedar incomunicats amb la capital de la província".

La mesura permet oferir un servici en dies laborables amb una expedició d'anada al matí i una altra de tornada a la vesprada, que podrà veure augmentada la seua freqüència en un futur pròxim en funció de l'evolució de la demanda. A més, s'ha millorat també l'actual horari d'acord amb les necessitats que han plantejat els Ajuntaments.

Alhora, des de la direcció general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, s'està estudiant la possibilitat d'establir una nova parada a l'Hospital de Sant Joan d'Alacant (Alacant).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento