La campanya 'Està nevant a la Casa Batlló' fa augmentar un 20% el públic estatal

  • Fins al 9 de gener la Casa Batlló estarà coberta d'una capa de neu.
  • Es tracta d'una proposta artística de jardí vertical on més de 6.000 flocs de neu que cobriran la façana.
Imatge de la Casa Battló nevada per Nadal.
Imatge de la Casa Battló nevada per Nadal.
Casa Batlló
Imatge de la Casa Battló nevada per Nadal.

L'esperit del Nadal omple aquests dies la Casa Batlló. Des del 19 de desembre i fins al 9 de gener, l'obra de Gaudí està decorada amb flocs de neu tant a la façana com a l'interior de l'edifici. Gràcies a aquesta campanya, l'edifici gaudinià ha rebut un 20% més de públic nacional respecte al desembre del 2015. Així ho expliquen els portaveus de la Casa Batlló, que afegeixen que entre el 12 i el 31 de desembre d'aquest any ha augmentat el nombre de visitants de l'Estat en comparació a les mateixes dates de l'any passat.

Visitants tant de Barcelona, Catalunya com de la resta d'Espanya han aprofitat aquest nou ambient de l'obra gaudiniana per gaudir de l'edifici d'una manera diferent. Aquesta campanya, que es diu 'Està nevant a la Casa Batlló', es tracta d'una proposta artística de jardí vertical en la qual més de 6.000 flocs de neu cobreixen la façana. A més, a l'interior de l'edifici, els visitants poden descobrir una gran nevada, gràcies a una sèrie d'efectes especials que fan que nevi al Pati de Llums.

A més, a l'interior de l'edifici, els visitants poden descobrir una gran nevada, gràcies a una sèrie d'efectes especials que fan que nevi al Pati de Llums.

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/2913316/0/campanya-esta-nevant-casa-batllo-fa-augmentar-public-nacional/#xtor=AD-15&xts=467263
coberta d'una capa de neu, una proposta artística de jardí vertical on més de 6.000 flocs de neu cobriran la façana. Però això no és tot, al seu interior, els visitants descobriran una gran nevada, ja que gràcies a Efectes Especials farem que nevi al Pati de Llums.

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/2913316/0/neva-casa-batllo-magia-neu-nadal/#xtor=AD-15&xts=467263
una proposta artística de jardí vertical on més de 6.000 flocs de neu cobriran la façana. Però això no és tot, al seu interior, els visitants descobriran una gran nevada, ja que gràcies a Efectes Especials farem que nevi al Pati de Llums.

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/2913316/0/neva-casa-batllo-magia-neu-nadal/#xtor=AD-15&xts=467263

Una campanya solidària

Un 1% del total de les entrades venudes es donaran a la Fundació Aldees Infantils SOS Catalunya. Més concretament, la recaptació es destinarà al desenvolupament d’un projecte de formació i valors a través de la robòtica.

El programa té com a objectiu que els nens i nenes més vulnerables aprenguin a confiar en la seva capacitat d’aprenentatge i a desenvolupar la seva creativitat, habilitats motores i estratègies per, d'aquesta manera, trobar solucions. També es vol contribuir en la millora de la percepció que els infants tenen sobre si mateixos i així millorar la seva autoestima.

Tots els visitants aquests dies a la Casa Batlló, també podran col·laborar amb la fundació comprant boles de neu que han de decorat els infants. Són boles de porexpan que serveixen per decorar l'arbre de Nadal i estan guarnides amb purpurina i colors brillants.

La campanya durarà fins al 9 de gener de 2017, les entrades dels quals es poden comprar a través de la pàgina web www.casabatllo.cat o a les mateixes taquilles.

Un dels anuncis nadalencs més vistos a Youtube

Perquè la gent es faci un idea de l'ambient nadalenc de la Casa Batlló, des del departament de màrqueting s'ha encarregat un espot publicitari. El vídeo s'ha penjat a Youtube i es tracta d'un dels cinc anuncis més vistos aquest Nadal a Espanya a través d'aquest lloc web. En aquest cas, el vídeo se situa en la quarta posició i es titula Està nevant a la Casa Batlló.

El vídeo, fet per la productora barcelonina Malditos Produce, mostra com neva en l'obra arquitectònica de gaudí mitjançant imatges poètiques en blanc i negre. Aquestes estan acompanyades per una peça musical del ballet del Trencanous de Txaikovski, més concretament, per la melodia de La dansa de la fada de sucre.

entre el 19 de desembre i el 9 de gener de 2017, a través de la pàgina web www.casabatllo.cat o a les taquilles del Museu.

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/2913316/0/neva-casa-batllo-magia-neu-nadal/#xtor=AD-15&xts=467263
Mostrar comentarios

Códigos Descuento