Comunitat Valenciana

La Diputació reobri al trànsit la carretera de Cortes de Pallás aquest divendres per la vesprada

  • Després dels treballs de desenrunament en la part alta de la vessant i la neteja total de la via, la circulació quedarà restablida.
  • El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, destaca el treball conjunt amb els tècnics de l’empresa Iberdrola.
  • Seguí anuncia que a partir del 20 de desembre s'instal·laran les pantalles dinàmiques per a reforçar la seguretat.
CV-428 Cortes de Pallás
CV-428 Cortes de Pallás
20 minutos
CV-428 Cortes de Pallás

L'àrea de Carreteres de la Diputació de València restablirà aquest divendres per la vesprada la circulació en la carretera CV-428, en els accessos al municipi de Cortes de Pallás, on dilluns passat va haver de tancar-se al trànsit a causa d'un despreniment d'enderrocs en la vessant.

Els tècnics de la Diputació i els d’Iberdrola han tornat a reunir-se aquest divendres, després de la trobada de treball del passat dimecres per a determinar les actuacions de seguretat necessàries, i han resolt restablir el trànsit en la CV-428 quan acabe el desenrunament en la part alta de la vessant i s'efectue una última neteja de la via.

L'estimació del diputat de Carreteres, Pablo Seguí, és que aquests treballs estaran acabats a les 18 hores d'aquest divendres, amb la qual cosa la carretera tornarà a estar en servei de cara al cap de setmana, com va avançar la Corporació.

El titular de Carreteres ha destacat “el treball compartit entre els tècnics de la Diputació i els d’Iberdrola per a donar una resposta ràpida a les conseqüències del recent episodi de fortes pluges i també per a programar les futures actuacions de reforç de la seguretat en la zona de treball d'Iberdrola”.

Aquestes actuacions les cobrirà econòmicament l'empresa energètica, que “a partir del 20 de desembre començarà a instal·lar en la seua zona de la vessant pantalles dinàmiques que, conjuntament amb les que ja va instal·lar la Diputació, completaran la línia perimetral de reforç de la muntanya per a disposar d'una protecció absoluta”.

Pablo Seguí ha explicat també que, en la línia de garantir al màxim la seguretat en la carretera CV-428, la setmana que ve es produiran tallades intermitents en la carretera, coordinades amb l'Ajuntament, per a netejar alguns enderrocs detectats en la part alta de la vessant, que “no suposen cap perill a l'hora de reobrir la via al trànsit aquest divendres, però que podrien suposar un risc futur si no s'actua amb prevenció”.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento