Comunitat Valenciana

Santamaría insta Rodríguez a assumir responsabilitats per la despesa en begudes alcohòliques del gerent de Divalterra

  • El secretari general del grup parlamentari del PP en les Corts, Luis Santamaría, considera que el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, deu "assumir responsabilitats" per les despeses en begudes alcohòliques per part del gerent de Divalterra, Víctor Sahuquillo, dependent de la corporació provincial i hereva de l'antiga Imelsa.
Luis Santamaría en una rueda de prensa
Luis Santamaría en una rueda de prensa
EUROPA PRESS
Luis Santamaría en una rueda de prensa

Així ho ha indicat Santamaría en una roda de premsa, en ser preguntat per este tema que, segons la seua opinió, "parla pel seu compte". Segons Santamaría, "no es tata que dimitisca única i exclusivament el gerent de Divalterra, per damunt està el president de la Diputació".

Sobre esta qüestió, s'ha preguntat "quina classe de responsabilitats està assumint" Jorge Rodríguez, qui ha afegit que "no li he escoltat donar cap explicació". "Imaginen-se que algun conseller del Govern Fabra ens haguérem gastat estos diners en gintònics; al president Fabra se li hagueren demanat moltíssimes explicacions", ha manifestat.

"Digue'm de què presumixes i et diré de què manques", ha manifestat Santamaría, qui ha assenyalat que el Govern valencià "presumix de molta transparència i molta claredat, però veig molt escapolir-se, poc treballar i poc donar la cara".

"Espere que s'assumisquen responsabilitats de veritat per part de qui corresponga, que no és el gerent, perquè qui va nomenar el gerent?", s'ha preguntat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento